Programma

160 jaar KGZ De Volharding - zon 07-01-2018 | 13.00 uur

Nieuwjaarsmatinee "Nostalgia"
Geweest
Spetterend openingsconcert lustrumjaar KGZ De Volharding!!!
 
KGZ De Volharding bestaat 160 jaar en begint dit lustrumjaar met een Nieuwjaarsmatinee waarbij de toeschouwers onbedwingbare neigingen zullen krijgen mee te gaan zingen!
Het programma is voornamelijk samengesteld aan de hand van keuzes van de leden en heeft daarom de naam "Nostalgia" gekregen.
De koorleden zijn los gegaan toen ze de mogelijkheid kregen verzoeken uit het rijke opera-verleden van de Volharding aan te dragen!
Eén van de koorleden, de initiatiefnemer, beloofde dat dit programma een volle Hofnarzaal zou opleveren!

Om het programma nog spetterender te laten klinken heeft harmonieorkest "De Dommelecho" o.l.v. Stijn Rutten zijn medewerking toegezegd voor de andere helft van het matinee.

De Volharding en de Dommelecho zullen samen het verrassende en meeslepende slot verzorgen.
Het koor staat onder leiding van Ton Slegers, een  goede oude bekende van het koor. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Wikke van Wershoven.


Alle Cultuur uit eigen streek voorstellingen in De Hofnar worden mede mogelijk gemaakt door Theaterzaken.

Follow
www.kgzdevolharding.nl
Marianne - 09-01-18

Het was een prima optreden van de Volharding met een mooi opera-repertoire.Ook keuze van Dommelecho was een goeie. Een leuke formule!

Ad van Cleee - 08-01-18

Samen met de Dommelecho heeft de Volharding een goede show weergegeven is voor herhaling vatbaar met deze of andere combinatie met b.v. extra solisten er heerste een goede sfeer

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!