Programma

Harrie & Eva (try out) - zat 21-10-2017 | 20.15 uur

Een paradijselijke komedie met Jon van Eerd e.a.
Geweest
Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde!
En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt.
 
‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen.

Met Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Jacqueline Aronson

Follow
   Jon van Eerd          jonvaneerd           jonvaneerd

www.harrievermeulen.nl
 
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.