Programma

Karin Bruers & Nol Havens - vri 20-10-2017 | 20.15 uur

Bruers haalt uit (try out)
Geweest
Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja…solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.
 
Ze haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar christelijke wethouders, die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven.
 
Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook.
 
Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is ze het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld.


Follow
   Karin Bruers

www.karinbruers.nl
www.nolhavens.nl


 
Carla - 23-10-17

Ik ben echt een fan van Karin Bruers, maar deze keer was het toch wat minder sterk. We hadden veel moeite om haar te verstaan en Nol (ontzettend aardige man) voegde voor mij niets toe. Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog. Toch een hele gezellige avond gehad en volgende keer ga ik toch weer naar haar toe.

Peter Hoeks - 23-10-17

Heerlijke ongecompliceerde Brabantse humor. Karin is een natuurtalent. Erg van genoten.

Ger van der Burgt - 21-10-17

Ik heb een groot gedeelte van de voorstelling Karin niet kunnen verstaan, zodat er veel aan mij voorbij is gegaan. Jammer, denk ik!

H.van Gurp - 21-10-17

Waardeloos!!!niet te verstaan ! Slecht zelfs voor een Truus out!! Onverzorgd kleding en uitstraling

Ineke Meijer - 21-10-17

Ik heb echt genoten, een erg leuke vrouw!

HJB van Son - 21-10-17

Ik vond t leuk, alleen het geluid was niet altijd goed vooral als er gepraat werd met muziek erbij

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.