Programma

Gerard van Maasakkers - zat 14-10-2017 | 20.15 uur

40 jaar liedjes
Geweest
Veertig jaar geleden schreef Gerard van Maasakkers zijn eerste liedje ‘Hee gaode mee’. Het werd een groot succes en meteen ook de start van een bloeiende carrière. Zijn Zuid-Nederlandse tongval (met zachte g) bracht hem moeiteloos in het hele land. Zalen liepen en lopen nog steeds vol. Twee keer ontving hij de Annie MG Schmidt-prijs voor het beste theaterlied (2011 en 2013). Eerder ontving hij ook al De Gouden Harp (2007) voor zijn hele oeuvre.
Van Maasakkers woont sinds een jaar in Gent. Hoog tijd dus om zijn stem nu ook in Vlaanderen te laten horen.
 
In ‘40 jaar liedjes’ maakt Gerard een keuze uit de dertien platen die hij opnam. Dat wordt  dus een mooie, intieme avond met veelkleurige liedjes en anekdotes: van ontroering naar uitbundigheid, en weer terug. Al veertig jaar lang.

Met:
Frank Cools - gitaar en ukelele, zang
Mike Roelofs - toetsen, zangFollow
Gerard van Maasakkers

www.gerardvanmaasakkers.com

 
Ans - 16-10-17

Een mooie, gevoelige , luisterende en schitterende uitvoering..!

Susanne Peeters - 16-10-17

We hebben enorm genoten. De liedjes waren natuurlijk een feest van herkenning. We hopen dat Gerard nog lang blijft zingen en schrijven.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.