Programma

Het Groot Niet te Vermijden - don 12-10-2017 | 20.15 uur

The Inevitables
Geweest
Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun "dan weer dit dan weer dat" theater.
Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling 'The Inevitables' nemen zij u op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld.
Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.
 
Dat de mannen van Het Groot de muziek door de aderen stroomt is u na deze voorstelling wel duidelijk. Dat er aan de heren een steekje los is ook !
 
Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond lang ontsnappen aan uw eigen sores. Geniet van Het Groot Niet Te Vermijden in hun sprankelende, niet te missen voorstelling  'The Inevitables'


Follow
   Het Groot Niet Te Vermijden        hetgrootniettv        hetgrootniettevermijden

www.hetgrootniettevermijden.nl
Irma van Veldhoven - 20-10-17

wat een Gigantisch gezellige muzikale avond hebben we weer gehad!!! Wat een top muzikanten vol humor! Nu 2 shows gehad die snel op elkaar waren maar zou het zo weer doen! de eerst volgende show zijn we er weer bij want deze avonden zijn echt een avond uit waar je al je ellende even kan vergeten! Wij gaan zeker meer bekendheid aan jullie geven want de kaarten moeten binnen een dag uitverkocht zijn( wel 4 voor ons achterhouden he !) Het was weer Ge-wel-dig!!! Bedankt! tot de volgende keer.

Heidi van Daal - 13-10-17

Wat een verwennerij zo’n avond met zo’n groep topmuziekanten . Heerlijk genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Verbaasd over zoveel muziekaliteit, de humor. Het was echt een kadootje.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.