Programma

Harmonie De Dommelecho - zon 26-11-2017 | 15.00 uur

Friends in MoNUments
Geweest
Het Groot(s) Orkest van Harmonie De Dommelecho blikt, samen met Theatergroep Valkenswaard, terug op 100 jaar klinkende historie, waarin het orkest op geheel eigen wijze hoogtepuntjes en nieuwsfeitjes uit de voorbije eeuw een muzikaal podium geeft. Geen zware kost dus, maar spraakmakende onderwerpen die tot de verbeelding spreken.
Het eerste nieuwsfeitje dat u zal opvallen, direct bij binnenkomst, is dat het Groot(s) Orkest weer eens een keer zelf op het podium heeft plaatsgenomen. 
Laat u meevoeren naar – bijvoorbeeld – oorlogsdagen van honderd jaar terug. Spannend? Dat wordt het zeker, maar we beloven bij dezen: als u rustig blijft zitten, neemt De Dommelecho u vanzelf mee terug naar 2017.

Alle Cultuur uit eigen streek voorstellingen in De Hofnar worden mede mogelijk gemaakt door Theaterzaken.

Follow
   Dommelecho Harmonie   

www.dommelecho.nl
 
Mieke van Cleef - 29-11-17

GEWELDIG! GEWELDIG! Wat een fantastische avond. Heb ‘s nachts nog een extra kaartje gekocht om 00.30 uur voor de voorstelling van zondag. Heb dus twee keer mogen genieten. Thanks Harmonie and friends.

Frans Hoogers - 29-11-17

Hebben zeer genoten van deze middag complimenten aan het hele gezelschap.

Henny de Vocht - 28-11-17

wij hebben genoten van een geweldige muzikale middag, een voorstelling die goed in elkaar zat en vanaf de eerste tot de laatste minuut zeer boeiend was. Complimenten aan alle deelnemers en natuurlijk vooral aan De Dommelecho o.l.v. Stijn Rutten.

H. Peeters -Borrenbergs - 28-11-17

Wij hebben, samen met onze gasten, enorm genoten van de voorstelling. Terecht zat het orkest op het podium. Daar horen ze thuis.

smit - 27-11-17

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!