Programma

Harmonie De Dommelecho - zat 25-11-2017 | 20.15 uur

Friends in MoNUments
Geweest
Het Groot(s) Orkest van Harmonie De Dommelecho blikt, samen met Theatergroep Valkenswaard, terug op 100 jaar klinkende historie, waarin het orkest op geheel eigen wijze hoogtepuntjes en nieuwsfeitjes uit de voorbije eeuw een muzikaal podium geeft. Geen zware kost dus, maar spraakmakende onderwerpen die tot de verbeelding spreken.
Het eerste nieuwsfeitje dat u zal opvallen, direct bij binnenkomst, is dat het Groot(s) Orkest weer eens een keer zelf op het podium heeft plaatsgenomen. 
Laat u meevoeren naar – bijvoorbeeld – oorlogsdagen van honderd jaar terug. Spannend? Dat wordt het zeker, maar we beloven bij dezen: als u rustig blijft zitten, neemt De Dommelecho u vanzelf mee terug naar 2017.

Alle Cultuur uit eigen streek voorstellingen in De Hofnar worden mede mogelijk gemaakt door Theaterzaken.

Follow
   Dommelecho Harmonie   

www.dommelecho.nl
 
Ger en Ine Raaijmakers - 06-12-17

Zie de opmerking van Maria:

maria - 27-11-17

Wat een feest was het om erbij te zijn. Leuke details zoals de oude apparaten die op het podium kwamen. Geweldig zoals de muziek bij de Disney film precies op tijd bij de druppels uitkwam. En de zangers/zangeressen, in een woord, fantastisch. Zelfs de dirigent kan goed zingen! We wachten op de volgende uitvoering.

wil toirkens - 27-11-17

Wij hebben enorm genoten van het programma . Het was een heerlijk avondje uit met herkenbare muziek. Complimenten voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Gerry van der Horst - 27-11-17

In een woord geweldig. Ik heb genoten. Een onvergetelijke avond. Volgend jaar weer.

Dinie & Harrie van Lieshout - 27-11-17

Geweldig genoten van deze bijzonder muzikale avond!!

Patricia van oers - 27-11-17

Top avond. We hebben genoten van de mooie muziek.

babette van meeteren - 27-11-17

Een top avond!

LHJ de Wit - 27-11-17

Het was een geweldige avond met de Dommelecho

babette van meeteren - 27-11-17

Een top avond!

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.