Programma

Prachtig Jaren 80 - zat 30-09-2017 | 20.15 uur

Disco Classics!
Geweest
Avond bomvol dansvloerclassics uit de jaren '80!

De tijd van de beenwarmers, housebroeken, hanekammen, techno-tronics en herkenbare discohits uit Veronica’s Top 40 en Toppop. DJ Jan Maas & DJ Lau Daniëls (bekend van Disco Eldorado) nemen je vanavond mee terug naar de jaren '80; waar je muziek op nam op casettebandjes en helemaal uit je dak ging op de beats van Madonna. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige danshits en beelden uit de jaren '80 in een stijlvol aangeklede Theaterzaal. Dans op de verlichte dansvloer met retro lichteffecten. Jan en Lau draaien zoveel mogelijk de originele vinylplaten waarbij de nadruk ligt op discomuziek met een vleugje new wave, reggae en pop.

"Ce-le-brate good times come on" tijdens 'Prachtig Jaren '80!'.

Alle Cultuur uit eigen streek voorstellingen in De Hofnar worden mede mogelijk gemaakt door Theaterzaken.
Minke - 01-10-17

Heerlijk kunnen swingen op en naast de dansvloer (bij gebruik aan voldoende dansruimte). Fijne sfeer! Wij hebben ervan genoten. Tot volgend jaar!

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
Staconcert
De theaterstoelen zijn uit de zaal en de bars erin, dus de voetjes kunnen van de vloer. Op het balkon zijn vrije zitmogelijkheden. Dranken worden voor uw veiligheid geschonken in plastic glazen.
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.