Programma

Theatergroep Valkenswaard - zat 10-06-2017 | 20.15 uur

Werktitel: Het Laatste Circus
Geweest
Dit wordt weer zo’n dag.
De circusdirecteur zou het liefst in zijn nest blijven liggen want hij weet al precies wat er gaat gebeuren. Vandaag krijgt hij alle ellende tegelijk over zich uitgestort. Het messenmeisje kan niet langer verder, de sterke man heeft een lichamelijk probleem en de kaken van de Zahnluftartist zitten op slot. En dat is nog maar het begin. Tot overmaat van ramp wil de gemeente Valkenswaard het circus sluiten. Komt dit ooit nog goed?

Theatergroep Valkenswaard verrast met de nieuwe avondvullende productie ‘Werktitel: Het Laatste Circus’. Eén dag uit het leven van een circusgezelschap dat ooit dagen van hoogtij heeft gekend. Een voorstelling vol tragikomische verwikkelingen, klein menselijk leed en een gulle schaterlach. Doorspekt met aanstekelijke liedjes (de Theatergroep kan niet zonder) en … livemuziek!
 
Tekst: Theo Lexmond
Regie: Fried van Beers

Alle Cultuur uit eigen streek voorstellingen in De Hofnar worden mede mogelijk gemaakt door Theaterzaken.

Follow

    TheatergroepValkenswaard

 
Paul Hermans - 11-06-17

Leuke voorstelling. Goed gespeeld en verrassend decor. Ook goed orkest. Leuke avond gehad.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
3-gangen keuzemenu
Vanavond kunt u voor € 23,50 p.p. genieten van een 3-gangen keuzemenu. Reserveer uw 3-gangen keuzemenu bij uw kaartjes voor deze voorstelling.