Programma

Javier Guzman - don 01-06-2017 | 20.15 uur

Ga-Bie-Jer
Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference... Maar durft u te zeggen of u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit?
 
In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT.
 
In Ga-Bie-Jer gaat het niet om zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden. Laten we beginnen bij het begin. Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.

Follow
   JavierGuzman        Javierguzmanofficial         javierfranciscoguzman

www.javierguzman.nl
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
3-gangen keuzemenu
Vanavond kunt u voor € 23,50 p.p. genieten van een 3-gangen keuzemenu. Reserveer uw 3-gangen keuzemenu bij uw kaartjes voor deze voorstelling.