Uitverkocht
Programma

Christel de Laat - vri 19-05-2017 | 20.15 uur

Christel de Laat
Geweest
Christel de Laat hoorde bij die kinderen die niet konden aangeven wat ze later wilde worden. Niet omdat ze het niet wist, maar omdat ze alles wel wilde worden, alles vond ze leuk. Ze zag zichzelf elk beroep wel uitoefenen, zelfs het Paus-ambt leek haar tof. ‘Hoe wilt u communiceren? U spreekt geen Latijn!’, zei het Vaticaan. ‘Nee, maar ik ben goed met mijn handjes en in geluiden,’ antwoordde ze. Hoe sterk zij ook dacht dat ze elk beroep uitoefenen kon, de wereld dacht daar anders over: ‘U past niet in ons team, u past daar niet in.’ ‘Ook niet overdwars of van links erin of als dat suftrutje en die slapjanus eruit gaan?’ Op die laatste vraag kreeg ze zelden antwoord. In haar eerste show laat Christel zien hoe ze wel ingepast had kunnen worden. Niet gangbaar, niet logisch, soms ongehoord, maar wel verschrikkelijk gezellig en grappig. Na deze avond past u ook veel meer dan u dacht.

Tekst: Karin Bruers en Christel de Laat
Liedjes: Nol Havens (vof de Kunst)


Follow
   bettyvdberg           christel.delaat

www.christeldelaat.nl
www.nelnel.nl
Marian v. Gerwen - 22-05-17

Een ontzettend leuke voorstelling. Zo simpel en alledaags, boordevol humeur. De verschillende typetjes heel “natuurlijk” en goed gespeeld: op haar lijf geschreven. Zeker voor herhaling vatbaar als je een avondje lekker wilt lachen.

Anny - 22-05-17

Vanaf het begin lachen, leuk dat het publiek er bij betrokken werd en dat er diverse dingen teruggehaald werden. Veel zelfspot. Zeker de moeite waard!!

Ingrid Damen - 22-05-17

Christel de Laat was geweldig, kei veel gelachen. Super interactief. Mooie avond gehad.

Pierre - 22-05-17

We hebben ons kostelijk vermaakt. Diegenen die Christel kennen van bijv. Omroep Brabant, weten dat ze vaak gevat uit de hoek kan komen, maar met deze voorstelling overtreft ze zichzelf. Het komt meermaals voor dat we na de voorstelling van cabaretiers met een grotere naam en faam, met een minder tevreden gevoel naar huis gaan. Christel de Laat kan recht een toptalent genoemd worden.

Arian - 22-05-17

Echte gezellige tante. Must voor alle Brabanders. We vonden het prachtig. Super genoten. Dik in orde!

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
3-gangen keuzemenu
Vanavond kunt u voor € 23,50 p.p. genieten van een 3-gangen keuzemenu. Reserveer uw 3-gangen keuzemenu bij uw kaartjes voor deze voorstelling.