Programma

Latin Cruise Compacto (met voorprogramma!) - zon 14-05-2017 | 14.30 uur

Yes Jazz
Geweest
Latin Cruise Compacto is één van de meest populaire Latin-Jazz bands uit de regio.
Wat de muziek bijzonder maakt is dat de leden van de band uit verschillende windstreken komen. Musici uit Nederland, maar ook uit Suriname, Cuba, Guatemala en de Dominicaanse republiek. Het is deze mix van stijlen die de muziek kleurrijk en altijd tot een feest maakt. De band speelt eigen werk, maar ook swingende en dansbare salsa van onder andere Eddie Palmieri, Michel Camilo en Gruppo Irakere.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Frank's Hot Ten, begint om 14.30 uur en is inbegrepen in de prijs
De uit Valkenswaard afkomstige saxofonist en klarinettist Frank Roberscheuten heeft de bandleden van ‘Frank’s Hot Ten’ met elkaar in contact gebracht en ze laten proeven van elkaars muzikale kwaliteiten. Het resultaat is een band die jazz speelt zoals jazz bedoeld is: swingend, met veel ruimte voor improvisatie, speels en af en toe met een knipoog.

Follow

   YessJazzValkenswaard   

www.yesjazz.eu
Marianne Köpp-Derksen - 15-05-17

Ik heb genoten van het voorprogramma ‘Frank’s Hot Ten’, maar ook Latin Cruise, met de variatie van diverse stijlen vond ik geweldig.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Etagère
Bij deze voorstelling kunt u voor slechts € 3 p.p. genieten van een gevulde etagère met hapjes. Reserveer uw etagère bij uw kaartjes voor deze voorstelling.
Jazzy Brunch & Wandeling
Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u voor € 10,50 genieten van een Brabants brunch en een wandeltocht . Reserveer uw Jazzy Brunch & Wandeling bij uw kaartjes voor deze voorstelling.