zat
16 Mei

Valkenswaard, ons bruisend podium!

Door 5 jonge makers | 20 jaar De Hofnar
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgDe tijd van twintig jaren waarin 5 jonge makers hun voetsporen in Valkenswaard zetten en hebben achtergelaten. Valkenswaard, de plek waaruit zij hun creatieve loopbaan zijn gestart en deze nog steeds met veel plezier bewandelen.

Valkenswaard is een warm, cultureel dorp met haar veelzijdige verenigingen, evenementen, scholen en plekken waar deze creatievelingen hun liefde voor het vak hebben kunnen ontdekken. Niet alleen De Hofnar speelde hierin een rol, maar ook de mensen in- en om Valkenswaard heen waren een inspiratiebron.

Over de voorstelling
Deze voorstelling is dóór en vóór Valkenswaard. Een kijkje in wat ons prachtige dorp te bieden had en heeft voor onze vijf jonge makers, maar ook voor de generaties  na hen die zich momenteel aan het ontplooien zijn!

Een muzikale voorstelling, waarin Neil, Anne, Michiel, Kelly en Erwin jou meenemen in de afgelopen 20 jaar Hofnar en wat dit voor hen betekent heeft. Muziek van toen, muziek van nu of zelfs speciaal gecomponeerd voor deze avond. Je gaat het allemaal beleven tijdens deze ‘trip down memorylane’.
 
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Vrienden van De Hofnar en Het Rabobank Coöperatiefonds.
Genre:
Show
Datum:
Zaterdag
16 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Show
Datum:
Zaterdag
16 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-

Tips van de Hofnar

Rundfunk
Rundfunk
Todesangstschrei
vri 05-06-2020
Judy (12+)
Judy (12+)
Film
maa 08-06-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info