Geannuleerd
zat
11 Apr

Grote Hofnar XL Muziekquiz

geannuleerd
Weet jij alles van muziek uit de jaren 60? Of weet je misschien meer van de 90’s of de 00’s? Ben jij goed in titels en artiesten of zing je alle liedjes mee en maak je feilloos een songtekst af?
Het komt allemaal voorbij in deze XL muziekquiz met live band.

Test samen met jouw vrienden, collega’s of familie je muzikale kennis in een 2,5 uur durende quiz met LIVE band. Je muziekkennis wordt op de proef gesteld tijdens verschillende rondes. Je kunt je inschrijven in teams van maximaal 6 personen. De quiz vindt plaats in de theaterzaal van De Hofnar en wordt georganiseerd in samenwerking met Create Studios.

Clubsetting
We toveren vandaag de theaterzaal om tot een gezellige clubsetting met tafels en stoelen. Bij het bestellen van uw kaartjes kunt u kiezen voor een zitplaats (clubsetting) in de benedenzaal of voor een zitplaats (reguliere theaterstoelen) op het balkon.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
11 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs Clubsetting benedenzaal:
€ 14,-
Prijs Zitplaats balkon:
€ 14,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
11 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs Clubsetting benedenzaal:
€ 14,-
Prijs Zitplaats balkon:
€ 14,-

Tips van de Hofnar

Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: "Life!"
vri 12-06-2020
Centrum voor Muziek en Dans
Centrum voor Muziek en Dans
Slotuitvoering
zat 27-06-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info