don
27 Feb

Poppenkastshow Koning Kroket (2+)

Jan Kavelaars & Moniek Tazelaar
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgKoning Kroket is een bijzondere koning. Hij heeft véél te dikke billen. Dit komt omdat hij heel erg veel kroketten eet, wel 20 per dag. Alle mensen noemen hem Koning Kroket met de dikke bibs. De koning heeft een grote wens, hij wil heel graag trouwen. Lakei Stokbrood wordt door de koning op pad gestuurd om een lieve prinses te zoeken.

Natuurlijk loopt het goed af en daarom komt Clown Archibald vóór de poppenkast feesten met de koning, en alle kinderen in de zaal.

Jan Kavelaars (ook wel bekend als Clown Archibald) en Moniek Tazelaar verzorgen vandaag weer een super leuke poppenkastvoorstelling. Deze interactieve poppenkastvoorstelling, gespeeld ín en vóór de poppenkast is geschikt voor kinderen vanaf 2 t/m 7 jaar en duurt ongeveer 45 minuten. Het fantasierijke en herkenbare verhaal wordt gespeeld met zelfgemaakte hand- en stokpoppen. Het verhaal en de poppenpersonages bieden een vrolijke en interactieve show die ook papa, mama, opa en oma aan het lachen zullen maken.

Deze voorstelling wordt gespeeld in de carnavalsvakantie en de gratis kaartjes zijn verkrijgbaar bij De Hofnar en online.
Je kunt voor deze voorstelling maximaal 4 kaarten p.p. bestellen

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Donderdag
27 Feb
Aanvang:
11:00 uur
Prijs:
€ 0,-
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Donderdag
27 Feb
Aanvang:
11:00 uur
Prijs:
€ 0,-

Tips van de Hofnar

Rundfunk
Rundfunk
Todesangstschrei
vri 05-06-2020
Yesterday (9+)
Yesterday (9+)
Film
maa 16-03-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.