Laatste kaarten
vri
14 Feb

Het Genietschap van de Rooi Schoentjes

Kende gij diejen dikke van Bonanza?
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgTreffender kan de titel van het programma van ‘het Genietschap van de Rooi Schoentjes’ niet zijn.
Het dekt namelijk de inhoud van het programma totaal niet!
 
‘Kende gij diejen dikke van Bonanza’ is de derde, in een reeks van 12 theatervoorstellingen onder dezelfde naam, waarvan de tweede nooit plaats vond.
Vandaar enkele reprises uit het eerste programma, maar vooral een hernieuwde kennismaking met het repertoire uit voorstelling 2.
 
Het Valkenswaardse ‘Genietschap van de Rooie Schoentjes’ is een gezelschap dat bestaat uit 10 mannen, fraai voorzien van gele lakschoenen. Genietschap in plaats van Genootschap zegt veel over hun bedoelingen. Ze willen zelf genieten en vooral hun publiek laten genieten.

Het Genietschap is ontstaan uit theatergroep Valkenswaard. De mannen zingen meerstemmige humoristische liedjes, afgewisseld door sketches en slapstick.
De tekstschrijver van de liedjes en sketches is Jacques van Gerven. De liedjes werden gearrangeerd door Aloys Wetzer, die samen met Louis Baeten, óók op gitaar, en Paul Brugel, die de accordeon bespeelt, de muzikale begeleiding verzorgt.
Brabants is de voertaal, maar dat had u ongetwijfeld al opgemaakt uit de titel.
Genre:
Muziektheater
Datum:
vrijdag
14 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 12,50
Genre:
Muziektheater
Datum:
vrijdag
14 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 12,50

Tips van de Hofnar

Colette (12+)
Colette (12+)
Film
maa 02-12-2019
Poppenkastshow (2+)
Poppenkastshow (2+)
Jan Kavelaars & Moniek Tazelaar
don 27-02-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info