zat
8 Feb

Beatles & Beyond

The LSB Experience
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr405.jpgMeer dan een tribute
Een avond lang muziekplezier, geïnspireerd op de songs van The Beatles, vanuit nieuwe, verrassende en pakkende invalshoeken. Maar, zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit theaterconcert verder. Ook solomateriaal van de Liverpoolse helden, Beatleske muziek van uiteenlopende andere artiesten (onder wie Tears for Fears en Crowded House) en songs van muzikanten met een link naar The Fab Four (bijvoorbeeld Eric Clapton en James Taylor) komen voorbij. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen erachter, waarbij de onderlinge lol van het toneel spat. De vijf leden van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met veel succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Ook traden zij al verschillende keren op in The Cavern Club, de plek waar het ooit allemaal begon.

Met: Marcel Luntungan, gitaar, toetsen, zang; Hans Sligter, gitaar, zang; Sjoerd van den Broek, gitaar, zang; Rob Hendriks, bas, backing voc.; Peter Deiman, drums, backing vocals Peter Deiman

Gratis voorbespreking - dinsdag 4 februari
In de geschiedenis van de popmuziek is er geen band geweest die zo bepalend is geweest als The Beatles. Om de mooie muzikale herinneringen op te halen geeft de ‘Beatles & Beyond’ een heuse tribute aan de Fab-four in De Hofnar op zaterdag 8 februari 2020. Over de rol die The Beatles hebben gespeeld valt veel te vertellen. Evenzeer over de muziek die ze maakten en de invloed die de muziek had op alle bands na The Beatles. Op dinsdag 4 februari 2020 vertelt musicus en musicoloog Dick Hermsen het verhaal van The Beatles, van hun muziek en de rol die de formatie speelde in de ontwikkeling van de popmuziek. Het gaat over Rock&Roll, prachtige composities, over briljante melodieën en harmonieën, maar helaas ook over heftige ruzies.

Reserveren voorbespreking
De voorbespreking is op dinsdag 4 februari van 20.00 tot 22.00 uur in in 'Boven de Boeken' - de bovenste verdieping in Bibliotheek De kempen. Je kunt de kaartjes voor de voorbespreking reserveren bij je voorstellingskaartjes. Heb je al kaartjes voor de voorstelling en wil je graag nog naar de voorbespreking, bel of mail dan naar onze kaartverkoopmedewerkers en zij maken de reservering voor je in orde:
(040) 207 40 20 of kaartverkoop@hofnar.nl

Follow
   The LSB Experience   

www.thelsbexperience.com
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
8 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:25 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 23,50
Pasprijs:
€ 21,50
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
8 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:25 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 23,50
Pasprijs:
€ 21,50

Tips van de Hofnar

A tribute to Creedence Clearwater Revival
A tribute to Creedence Clearwater Revival
The Fortunate Sons (USA)
woe 08-04-2020
Rocketman (12+)
Rocketman (12+)
geannuleerd
don 21-05-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info

Gratis Voorbespreking

U kunt bij deze voorstelling een gratis voorbespreking bezoeken, waarin u meer achtergrondinformatie krijgt met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Reserveer de voorbespreking bij de kaartjes voor deze voorstelling,