don
6 Feb

Sanne Wallis De Vries

Kom (try out)
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr406.jpgKom.
Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom. Tot inkeer?
Kom maar.

 
Over Sanne Wallis de Vries
Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma 'Sop' in première, gevolgd door 'Zin' (2000), 'Stuk' (2002) en 'Vier' (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma’s als 'Kopspijkers' en 'Koefnoen'. 'Kaka Passa', haar 5de soloprogramma, ging in 2009 in premièr, en in januari 2013 ook de voorstelling 'Adele'. Een een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adele Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera 'Sweeney Todd', bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit 'Mees Kees'. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel 'Gut', waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van 'Wie is de Mol?' door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren. In de films Soof en Soof 2 was Sanne te zien als Fanny Roodman. Ook verzorgt Sanne regelmatig de Nederlandse stem voor bioscoopfilms, zoals onlangs voor de film Cinderella. In mei 2018 start Sannes eigen TV show op de zaterdagavond: SANNE WALLIS DE SHOW! In 2020 starten de try-outs van haar nieuwe solo 'Kom'.

Follow
   SanneWallisdeVries         sannewdv

www.sannewallisdevries.nl
 
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
6 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 23,50
Pasprijs:
€ 21,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
6 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 23,50
Pasprijs:
€ 21,50

Tips van de Hofnar

Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper
Try out nieuw programma
don 07-05-2020
Eva Crutzen
Eva Crutzen
TRY-OUT (try out)
zat 30-05-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info