zat
11 Jan

The Wieners

The Early Days
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgRock-’n-roll-band The Wieners gaat in dit nieuwe programma terug naar het begin van de popmuziek in de jaren ‘50 en begin ‘60 van de vorige eeuw. Van de vroege country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van o.a. Buddy Holly, Ricky Nelson en The Everly Brothers.
Tussen de nummers door wordt een kijkje geboden in de fascinerende levens van deze eerste pophelden, helaas vaak met een tragische afloop.
The Wieners spelen op veler verzoek een breed repertoire, na de uitverkochte Everly Brothers- en Buddy Holly-tributeshows van de afgelopen jaren. Ook nu weer met muzikale gasten én een gezellige afterparty met live muziek!
 
Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

www.thewieners.nl
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
11 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,50
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
11 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,50

Tips van de Hofnar

De Neil Diamond Memories Band
De Neil Diamond Memories Band
Neil Diamond Memories
zat 16-11-2019
Harmonie De Dommelecho
Harmonie De Dommelecho
Friends in Harmonie. 'Parels, Juwelen en Goud'
vri 22-11-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Winters Hofnarbuffet

In de maanden december en januari zetten we voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk winters Hofnarbuffet voor u klaar.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

De Hofnar Salon

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info