din
17 Dec

Kiev Ballet

Carmen
Music Theatre Stage Management presenteert een gepassioneerde en betoverende balletvoorstelling voor de hele familie in twee bedrijven.
 
Meesterlijke choreografie, virtuoos gedanst met veel humor en passie.
Het hartstochtelijke zigeunermeisje Carmen speelt met de harten van mannen in het Zuid Spaanse Sevilla. Militair Don Jose wordt hopeloos verliefd op haar als ze hem om haar vinger wind. Het gaat echter flink mis als hij niet kan verkroppen dat zij plotseling verliefd is op stierenvechter Don Escamillo.
 
Het nog jonge Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks voor enthousiaste, goedgevulde zalen.“De opzwepende energie van de groep is hartveroverend”, schreef de Volkskrant. Een gegarandeerd, onvergetelijke avond uit voor het hele gezin.

Gratis voorbespreking - dinsdag 10 december
Een week voordat de dansvoorstelling op het podium komt, verzorgt musicus en musicoloog Dick Hermsen een voorbespreking op de voorstelling. Wie is George Bizet, waar gaat het verhaal over en waarom is dit zo’n belangrijk werk voor de ontwikkeling van de klassieke muziekgeschiedenis. In twee keer drie kwartier word je volledig geïnformeerd over de achtergronden van het werk en de componist.

Reserveren voorbespreking
De voorbespreking is op dinsdag 10 december van 20.00 tot 22.00 uur in 'Boven de Boeken' op de eerste verdieping van de Bibliotheek. Je kunt de kaartjes voor de voorbespreking reserveren bij je voorstellingskaartjes. Heb je al kaartjes voor de voorstelling en wil je graag nog naar de voorbespreking, bel of mail dan naar onze kaartverkoopmedewerkers en zij maken de reservering voor je in orde:
(040) 207 40 20 of kaartverkoop@hofnar.nl
 
Genre:
Dans
Datum:
Dinsdag
17 Dec
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 32,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 22,50
Genre:
Dans
Datum:
Dinsdag
17 Dec
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 32,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 22,50

Tips van de Hofnar

Tonio
Tonio
Porgy Franssen, Jacqueline Blom e.a.
zat 01-02-2020
The Sleeping Beauty
The Sleeping Beauty
The Royal Moscow Ballet - verplaatst
don 26-03-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info

Gratis Voorbespreking

U kunt bij deze voorstelling een gratis voorbespreking bezoeken, waarin u meer achtergrondinformatie krijgt met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Reserveer de voorbespreking bij de kaartjes voor deze voorstelling,