don
30 Apr

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder
Deze voorstelling van Pepijn Gunneweg is verplaatst van vrijdag 29 november naar donderdag 30 april. Door deze verplaatsing is de voorstelling geen try-out meer maar een reguliere voorstelling. Entreeprijs is hetzelfde gebleven.

Over 'The Great Wonder'
Pepijn Gunneweg voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste show na de Ashton Brothers.
 
'The Great Wonder' is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man opzoek gaat naar het Grote Wonder.  Zijn eerste solovoorstelling 'The Great Wonder' is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!
 
Pepijn Gunneweg
Pepijn maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de 'BZT show'. Hij speelt en schrijft hij mee voor 'Het Klokhuis' en maakt hij met zijn 'Foute Vrienden' op RTL5 het leven van andere, maar vooral dat van hemzelf zuur…
 
Genre:
Show
Datum:
Donderdag
30 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,50
Pasprijs:
€ 24,50
Genre:
Show
Datum:
Donderdag
30 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,50
Pasprijs:
€ 24,50

Tips van de Hofnar

Rundfunk
Rundfunk
Todesangstschrei
vri 05-06-2020
Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: "Life!"
zat 13-06-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info