Laatste kaarten
vri
5 Jun

Rundfunk

Todesangstschrei
Deze voorstelling is verplaatst van 28 november naar 5 juni, omdat de heren van Rundfunk filmopnames hebben in november. Door deze verplaatsing is de voorstelling geen try-out meer maar een reguliere voorstelling. Entreeprijs is hetzelfde gebleven.

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling 'Wachstumsschmerzen' een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Dit seizoen komen de heren terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling 'Todesangstschrei'.
 
Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.
 
Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.
 
Na 'Wachstumsschmerzen' over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in 'Todesangstschrei' op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Regie: Peter van de Witte

Pers over 'Wachstumsschmerzen'
"Ultiem amusement van absurdistisch Rundfunk."
★★★★
AD

"Barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten."
★★★★
De Volkskrant

"Een van de meest bezienswaardige theatergebeurtenissen."
★★★★
Theaterkrant

"Cabaret van zeer hoog niveau."
★★★★
Parool

"Debuut van formaat.’
★★★★
De Telegraaf

"Indrukwekkend debuut."
★★★★
NRC

Follow
   Rundfunk        Rundfunkboys
 
www.rundfunk.sexy
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
5 Jun
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 22,50
Pasprijs:
€ 20,50
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
5 Jun
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 22,50
Pasprijs:
€ 20,50

Tips van de Hofnar

A man called Ove (12+)
A man called Ove (12+)
Film
maa 15-06-2020
Centrum voor Muziek en Dans
Centrum voor Muziek en Dans
Slotuitvoering
zat 27-06-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info