zon
24 Nov

Harmonie De Dommelecho

Friends in Harmonie. 'Parels, Juwelen en Goud'
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgJuwelen spreken tot de verbeelding. Je hebt ze in alle soorten en maten: van basic bijoux tot de duurste diademen. Ze hebben gemeen dat hun werkelijke waarde wordt bepaald door de reden waarom ze geschonken zijn: liefde, waardering, herinnering.
Precies dát is wat wij u laten zien in deze fonkelende voorstelling voor jong en oud door het Groots Orkest van harmonie De Dommelecho. Met fantastische zangers en muzikanten. Met kunstenaars en magische decors. Soms lieflijk, soms komisch, soms ontroerend.

‘Parels, Juwelen en Goud’ is de vijfde in de reeks ‘Friends in Harmonie’. We pakken extra uit en we hopen één ding. Dat u na afloop kunt zeggen: ”Het was weer mooi. Het was een juweeltje.”


Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Follow
   Dommelecho        DeDommelecho         dommelecho

www.dommelecho.nl​
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
24 Nov
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:15 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 17,50
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
24 Nov
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:15 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 17,50

Tips van de Hofnar

Pepijn Gunneweg
Pepijn Gunneweg
The Great Wonder
don 30-04-2020
The Sleeping Beauty
The Sleeping Beauty
The Royal Moscow Ballet - verplaatst
don 26-03-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info