don
7 Nov

Patrick Nederkoorn

Ik betreur de ophef
Winnaar Annie M.G. Schmidtprijs 2019 voor het lied 'Die geur'
Het derde avondvullende programma van Patrick Nederkoorn (nominatie Neerlands Hoop 2017 en Annie M.G. Schmidtprijs 2018) gaat over liefde en politiek. Deze verhalenverteller pur sang gaat op zoek naar wat hem bezielde om ooit gemeenteraadslid te worden. Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Welke lege woorden sprak hij uit? Hoe kan je jezelf kwijtraken in iets waar je zo in gelooft en hoe vind je jezelf daarna weer terug? Ik betreur de ophef is een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.
 
Patrick Nederkoorn is columnist bij 'Met Het Oog Op Morgen' en lid van het cabaretteam van 'Spijkers met Koppen'. Vorig seizoen speelde hij met Jan Beuving de zeer succesvolle voorstelling 'Leuker kunnen we het niet maken' over de Belastingdienst. 
 
'Ik betreur de ophef' kreeg vorig seizoen lovende recensies. Zo schreef NRC (★★★★) "Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart". Over zijn vorige programma 'Het komt nu wel heel dichtbij' schreef de Volkskrant (★★★★): "Met sterke grappen … zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie groot talent".

Follow
   Patrick Nederkoorn        patricknederkoorn

www.patricknederkoorn.nl
 
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
7 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 18,50
Pasprijs:
€ 16,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
7 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 18,50
Pasprijs:
€ 16,50

Tips van de Hofnar

Percossa
Percossa
DOUBLE BILL
woe 08-01-2020
De Vloer Op
De Vloer Op
De theaterversie van het populaire programma
zat 02-05-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info