zon
27 Okt

Dialect Zògezééd

We doen 't gruwelijk gèr!
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgNormale theateropstelling
Anders dan in de brochure vermeld staat, hebben we geen clubsetting maar een normale theateropstelling. Wanneer je kaartjes besteld staat er nog wel de mogelijkheid om te kiezen voor balkon of clubsetting, dat kunnen we helaas niet aanpassen. Maar het is dus vrije zit in een normale theateropstelling! Voor de optredende artiesten is het erg fijn als het publiek lekker vooraan zit, zodat ze makkelijk interactie hebben. We willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om beneden in de zaal te komen te zitten. Dus ongeacht wat er op de kaartje staat, je bent vrij om plaats te nemen waar jij dat prettig vindt.

Het dialect is een uniek onderdeel van ons culturele erfgoed en jammer genoeg gaan er steeds meer Brabantse dialecten verloren. En dat terwijl de humor, uitstraling en muzikaliteit van het dialect juist zo aanprekend zijn. Het programma van vanmiddag zal bestaan uit een optreden van Tonprater Jan Strik en na de pauze zal de muziekgroep ’t Kumt Vaneiges een optreden verzorgen bestaande uit populaire Nederlandstalige liedjes uit de jaren ‘50 en ‘60 tot heden. De Valkenswaardse Lex Janssen praat het geheel aan elkaar. Deze 19de editie belooft weer een echte Dialect Zògezééd middag te worden. Wie voorgaande jaren is geweest, weet wat dat betekent.
 
Jan Strik
Jan Strik, al 40 jaar actief in de ton en op het podium, winnaar van grote toernooien zoals de Brabantse Kampioenschappen, de Zilveren Narrenkap en de Vergulde Lampekap. Hij is altijd bezig met taal, dialecten en woordkunsten. Speciaal voor de doelgroep senioren en ouderen, heeft hij leuke verhalen en wetenswaardigheden, van vroeger en nu. Hij treedt overal in Brabant, Limburg en zelfs tot aan Zwolle toe op.
 
't Kumt Vaneiges
Zanggroep‘t Kumt Vaneiges is op 7 december 1994 opgericht en heeft inmiddels regionale bekendheid gekregen. Het repertoire is voornamelijk Nederlandstalig met een hoog meezinggehalte. Ook luisterliedjes en nummers in ’t Brabants dialect komen voorbij.  Het programma wordt op smeuïge en nostalgische wijze aan mekaar gepraat.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zondag
27 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs Clubsetting benedenzaal:
€ 12,50
Prijs Zitplaats balkon:
€ 12,50
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zondag
27 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs Clubsetting benedenzaal:
€ 12,50
Prijs Zitplaats balkon:
€ 12,50

Tips van de Hofnar

Enkele Reis
Enkele Reis
Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort
vri 28-02-2020
Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
zat 25-04-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.