vri
25 Okt

Hehobros on Tour

Regie: Leopold Witte
Hehobros On Tour
Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig.
 
De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.
 
De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.
 
Met Leopold Witte als regisseur, stellen de mannen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.
 
Leopold Witte: “Na het zien van de internetserie wilde ik niets liever dan deze twee talentvolle jonge makers begeleiden met hun gezamenlijke theaterdebuut”

Pers
Artikel De Telegraaf 11-09-2019

Follow

  Hehobros      hehobros
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
25 Okt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,-
Pasprijs:
€ 17,-
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
25 Okt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,-
Pasprijs:
€ 17,-

Tips van de Hofnar

Buurman & Buurman (4+)
Buurman & Buurman (4+)
Gaan kamperen
zon 01-03-2020
Het huis van Asporaat presenteert:
Het huis van Asporaat presenteert:
Judeska in een nieuwe klucht
woe 11-03-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info