woe
2 Okt

Buiten De Lijntjes (4+)

Theatra
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr403.jpgEen straat, een doodgewone straat. Met huizen keurig in een rijtje naast elkaar. Niets bijzonders zou je denken. In één van deze huizen woont een echtpaar: Meneer en Mevrouw Lijntje. Nog steeds niets bijzonders zou je denken. 
De Lijntjes staan altijd om 7 uur op. Ontbijten iedere dag met een volkoren boterham met kaas. En lezen daarna samen de krant. Behalve het buitenlandse nieuws. Als je nooit buiten je eigen dorp komt, heeft het geen zin om te weten wat er in de rest van de wereld gebeurt. Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen. Niets bijzonders denk je? Wel voor De Lijntjes! Want door de komst van deze buurvrouw in de straat verandert alles. En dat is voor De Lijntjes heel bijzonder!
 
‘Buiten de lijntjes’ is een humoristische en beeldende voorstelling zonder veel tekst. Een voorstelling over patronen en het durven doorbreken ervan. En vooral over interactie met een ander. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Over Theatra
Theatra maakt theater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig, humoristisch, spannend voor jong en oud en hebben altijd een educatieve achtergrond. Theatermakers Ida van Dril en Eva Mesman maakten eerder de succesvolle voorstelling De Poort, winnaar van de KijkKunstCup 2014.
 
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Woensdag
2 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
15:50 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Woensdag
2 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
15:50 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-

Tips van de Hofnar

Sesamstraat Live! (2+)
Sesamstraat Live! (2+)
Een wereld vol fantasie
maa 23-12-2019
Buurman & Buurman (4+)
Buurman & Buurman (4+)
Gaan kamperen
zon 01-03-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

Zomersluiting kaartverkoop van zaterdag 6 juli t/m zondag 18 augustus 2019.
Vanaf 19 augustus zijn wij weer van 09.30 geopend.

Zomersluiting horeca van zaterdag 13 juli t/m zondag 11 augustus.
Maandag 12 augustus zijn wij vanaf 08.30 weer geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Kinderbuffet

Na de voorstelling zetten we een heerlijk kinderbuffet klaar. Voor € 5,- per kind en € 7,- per volwassene kun je onbeperkt frietjes, snacks, verse salade en vers fruit opscheppen.

Meer info