don
26 Sep

Anne Neuteboom (Toptalent)

Kijk haar gaan
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr404.jpg‘Jaaa jongens! Weet je nog vanmorgen? Toen je wakker werd? En dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Holy shit. Relaxt. En dat je waarschijnlijk gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds gewoon súpergoeie waterdruk had? Mega. Dampend. Hardcore. Chill. En dat je gewoon een vers croissantje kunt kopen voor pak 'm beet 75 cent, dat is echt 0,0000033% procent van een netto minimumloon maandsalaris ofzo?? Terwijl het echt uren duurt om zelf croissantjes te maken. Sweet. Lord. Yes!’
 
Ja hoor mensen, je had het niet verwacht hè! Maar keihard positivisme, doet Anne gewoon, schaamteloos: kijk haar gaan!
 
Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met Weg in 2016 en vond zichzelf in 2018 weer helemaal opnieuw uit met Kijk haar gaan. Ze oogstte lovende recensies voor deze voorstelling. Zo noemde de Theaterkrant haar een ‘verrassende, onvermoeibare vakvrouw’ en schreef het NRC (****) ‘Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties .. overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend’.

Tekst: Anne Neuteboom
Regie: Hanneke Braam

Genomineerd voor Neerlands Hoop

Anne Neuteboom is met de voorstelling 'Kijk haar gaan' genomineerd voor Neerlands Hoop. Op maandag 30 september is de prijsuitreiking.
De jury: “Serieuze zaken heel luchtig verpakken. Laat dat maar aan Anne Neuteboom over. In haar tweede voorstelling laat ze een portret van haar eigen millennial-generatie fraai overgaan in een persoonlijk verhaal over haar vervreemde vader. Neuteboom doet dat zoals alleen zij het kan: vrolijk, zogenaamd naïef en extreem springerig. Haar podiumpersoonlijkheid is een frisse wind in het huidige cabaretlandschap. Ze laat zien dat kwetsbaarheid niet alleen in stiltes schuilt en dat je diepgang kunt bereiken door het over schijnbaar triviale dingen te hebben. Haar observatievermogen en taalgevoel beloven veel moois voor de toekomst.”

Clubsetting
We toveren vandaag de theaterzaal om tot een gezellige clubsetting met tafels en stoelen.

Follow
   Anne Neuteboom        anneneut

anneneut.nl
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
26 Sep
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:30 uur
Pauze:
Nee
Prijs Clubsetting benedenzaal:
€ 13,50
Prijs Zitplaats balkon:
€ 13,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
26 Sep
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:30 uur
Pauze:
Nee
Prijs Clubsetting benedenzaal:
€ 13,50
Prijs Zitplaats balkon:
€ 13,50

Tips van de Hofnar

Andries Tunru (Toptalent)
Andries Tunru (Toptalent)
Vlees, vis, wal en schip
vri 03-01-2020
Percossa
Percossa
DOUBLE BILL
woe 08-01-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info