don
14 Nov

Fred van Leer

Leer van Fred LIVE
Uitverkocht
Deze voorstelling is landelijk vervroegd in de verkoop gegaan en daarom reeds uitverkocht.

'Leer van Fred LIVE' ongekend succesvol. En in seizoen 2019/2020 in Theater De Hofnar!
“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”  (Bo van Hagen, online theatermagazine Theaterparadijs)
 
Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 voorstellingen door het hele land. 
Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief!. Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. Want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.”

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

Recensie Theaterparadijs *****

Follow

  Fred van Leer     Fred van Leer      fredvanleer

 
Genre:
Show
Datum:
Donderdag
14 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:30 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 28,-
Genre:
Show
Datum:
Donderdag
14 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:30 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 28,-

Tips van de Hofnar

Murder on the Orient Express (12+)
Murder on the Orient Express (12+)
Film
maa 27-01-2020
Poppenkastshow (2+)
Poppenkastshow (2+)
Jan Kavelaars & Moniek Tazelaar
don 27-02-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info