zat
1 Jun

Pop-up voorstelling

Avond van de Helaasheid
AVOND VAN DE HELAASHEID

Trek een paar weemoedige stappers aan en waag je in de wereld van De Helaasheid. Het droefgeestige lokale blaasgezelschap, die tot hun eigen verrassing winnaars van de pop-up voorstelling van de Hofnar is, neemt je op 1 juni mee naar een rokerig café ergens buiten de tijd, waar weemoed en wanhoop snotterend van de hanenbalken druipt. Daar brengen de heren hun vertrouwde stemmige liedjes van niet de meest uitbundige artiesten. Bij voorkeur mensen die het loodje hebben gelegd, of er niet al te best aan toe zijn. Nummers van o.a. Leonard Cohen, Lou Reed, Nick Cave, John Lennon, Kurt Weil, David Bowie, Curtis Mayfield, Jacques Brel, Screamin’ Jay Hawkins, Louis Prima, Johnny Cash, Jim Croce en Edith Piaf.

Het belooft een avond vol extra’s en onverwachte gebeurtenissen te worden. Oude en nieuwe liedjes, gastmuzikanten die zo nodig nog sneuer zijn dan De Helaasheid zelf, zangers en zangeressen, dansers, een koor, een fanfare en wie weet een zelfs burlesque danseres of twee. Kortom, een avond lang tot aan je strot in de melancholie. Leuk wordt het niet, hartverscheurend des te meer.  De Helaasheid
 
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
1 Jun
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
1 Jun
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-

Tips van de Hofnar

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Dwaze Tijd - Tiempo loco
don 14-03-2019
Vrijdag & Sandifort
Vrijdag & Sandifort
Voorlopig voor Altijd
woe 15-05-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info