zat
1 Jun

Pop-up voorstelling

Avond van de Helaasheid
AVOND VAN DE HELAASHEID

Trek een paar weemoedige stappers aan en waag je in de wereld van De Helaasheid. Het droefgeestige lokale blaasgezelschap, die tot hun eigen verrassing winnaars van de pop-up voorstelling van de Hofnar is, neemt je op 1 juni mee naar een rokerig café ergens buiten de tijd, waar weemoed en wanhoop snotterend van de hanenbalken druipt. Daar brengen de heren hun vertrouwde stemmige liedjes van niet de meest uitbundige artiesten. Bij voorkeur mensen die het loodje hebben gelegd, of er niet al te best aan toe zijn. Nummers van o.a. Leonard Cohen, Lou Reed, Nick Cave, John Lennon, Kurt Weil, David Bowie, Curtis Mayfield, Jacques Brel, Screamin’ Jay Hawkins, Louis Prima, Johnny Cash, Jim Croce en Edith Piaf.

Het belooft een avond vol extra’s en onverwachte gebeurtenissen te worden. Oude en nieuwe liedjes, gastmuzikanten die zo nodig nog sneuer zijn dan De Helaasheid zelf, zangers en zangeressen, dansers, een koor, een fanfare en wie weet een zelfs burlesque danseres of twee. Kortom, een avond lang tot aan je strot in de melancholie. Leuk wordt het niet, hartverscheurend des te meer.  De Helaasheid
 
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
1 Jun
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:25 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
1 Jun
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:25 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 10,-

Tips van de Hofnar

Rob Scheepers
Rob Scheepers
Scheepers checkt uit
zat 28-12-2019
Christel de Laat
Christel de Laat
Zijn daar nog vragen over? (reprise)
vri 13-03-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

De Hofnar Salon

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info