zat
20 Apr

De Bourgondische Belgen IV

De beste comedy van Vlaamse bodem
Terug van weggeweest: de succesformule waarin u de beste comedy van Vlaamse bodem te zien krijgt!

Deze vierde editie kent wel een heel bijzondere line-up: Jens Dendoncker, Xander De Rycke én Erhan Demirci. Deze drie heren sprongen de afgelopen jaren in het vizier. En natuurlijk wordt de show gepresenteerd door een geweldige MC.

Een avond bourgondisch genieten van Vlaamse comedy in de Nederlandse theaters!
 
Jens Dendoncker
In 2015 veroverde hij de jury- en publieksprijs van de Nederlandse Culture Comedy Award en won in 2016 de Humo’s Comedy Cup. Momenteel trekt hij volle zalen In België met zijn eerste avondvullende show ‘Bang van Dendoncker’. In Vlaanderen heeft hij een eigen tv-programma: ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ en is hij volgens de Standaard “Veruit de meest getalenteerde comedian van de nieuwe generatie.”
 
Xander De Rycke
Nog maar net 30 jaar oud en mocht het 10-jarige jubileum van zijn carrière al vieren. Begin 2017 gaf hij de aftrap voor zijn vijfde theatershow ‘Quarter-Life Crisis.’ ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken’, zijn scherpzinnige analyse van het Vlaamse medialandschap, ging in 2018 voor de tweede keer massaal viraal en werd meer dan 100.000 keer bekeken. Deze ijzersterke observatie comedian met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst is klaar voor de Nederlandse podia.
 
Erhan Demirci
In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp - zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere ‘life in the ghetto’ van Brussel. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer. In 2016 bracht hij zijn eerste eigen avondvoorstelling ‘Komt goed!’

Follow

  Bourgondische Belgen  

 
Genre:
Cabaret
Datum:
Zaterdag
20 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 20,60
Pasprijs:
€ 18,60
Genre:
Cabaret
Datum:
Zaterdag
20 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 20,60
Pasprijs:
€ 18,60

Tips van de Hofnar

QUEEN The Music (staconcert)
QUEEN The Music (staconcert)
The show must go on!
don 28-03-2019
Javier Guzman
Javier Guzman
Guzmán
vri 05-04-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info