zat
13 Apr

DATtheater

BLUE is the new GREEN
 Ga er maar eens lekker voor zitten, chips en cola erbij, bord op schoot, DATtheater brengt u een hele avond ouderwetse televisie, met programma’s voor het hele gezin, datingshows, reality, vloggers, journaals en natuurlijk de al jaren lopende bejaardensoap van verzorgingshuis Dennenrust. Een mix van een voorgehouden spiegel en entertainment, diepte-interviews en onderhoudende oppervlakkigheid, dichtbij en ver van je bed, toekomstperspectieven en de waan van de dag.  Zet de mobiel en tablet maar uit en schuif bij ons aan op de bank. Want tv kijken is gezond en uit publieksenquêtes blijkt dat je ervan afvalt.
We spelen een voorstelling die aan elkaar hangt van versnipperde scènes waarin de realiteit en de media-illusie in elkaar vastzitten als een onuitwarbare spaghettiknoop. De scènes zijn ontstaan uit eigen improvisaties en andere wilde ideeën en gedachtekronkels.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Follow

  DATtheater

www.dattheater.nl 
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
13 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 14,-
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
13 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 14,-

Tips van de Hofnar

Prachtig Jaren 80
Prachtig Jaren 80
Avond bomvol dancevloerclassics uit de jaren '80
zat 27-04-2019
Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: Crime scene
zat 25-05-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info