don
21 Mrt

PIEPSCHUIM

Grote Woorden
Het 247ste programma 'Grote Woorden' van PIEPSCHUIM is meteen het allerbeste.
Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek!

Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

Cabaretpakket
Ben je gek op cabaret? Dan is het Cabaretpakket iets voor jou. Drie avonden onbedaarlijk lachen bij cabaretvoorstellingen voor slechts € 45,- (i.p.v. € 64,90).
Hieronder de 3 cabaretvoorstellingen in het Cabaretpakket: Alleen aan de kaartverkoopbalie te reserveren! Meer informatie hier.

Follow

  Piepschuim       Piepschuim     

www.piepschuim.com


 
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
21 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:40 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 20,60
Pasprijs:
€ 18,60
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
21 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:40 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 20,60
Pasprijs:
€ 18,60

Tips van de Hofnar

Kikker en de vallende ster (4+)
Kikker en de vallende ster (4+)
Theater Terra
zon 24-02-2019
De Kleine Zeemeermin de Musical (4+)
De Kleine Zeemeermin de Musical (4+)
Van Hoorne Entertainment
vri 03-05-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info