zon
17 Mrt

RAAK! (3+)

Het Betoverende Sprookjesbal - Voor stoere Prinsen & prachtige Prinsessen
Speciale aanbieding
Speciaal voor alle stoere Prinsen en prachtige Prinsessen hebben we een leuke aanbieding, namelijk 2 kaartjes voor de prijs van 1.
U vindt deze aanbieding in stap 2 van het bestelproces. Kies bij het drop-down menu de prijscode '50% korting' en ook u geniet van deze aanbiedeing!

Over de voorstelling
Na het lezen van het verhaal over het sprookjesmysterie van Het Sprookjesbal belanden Daan, Nouk en Sharon in een spannende tocht op zoek naar het Sprookjesbal.
Op weg naar het prachtige kasteel, waar het Sprookjesbal van de Prins zal plaatsvinden. Maar wat de meiden niet weten is dat de drie boze zusters er een stokje voor willen steken, zodat de meiden niet uitgenodigd worden. Ze belanden diep in het sprookjesbos op zoek naar naar het kasteel. Ontvangen ze de uitnodiging om aanwezig te zijn?
 
Een heerlijke familievoorstelling vol humor en spanning, waarbij ook de hulp van de kinderen wordt gevraagd.
 
Sprookjesbal
Daan, Nouk en Sharon nodigen alle kinderen uit om in hun mooiste jurk of coolste outfit te komen en aanwezig te zijn op het meest bijzondere bal van Nederland.
Kom dus verkleed naar het theater en doe mee aan het Sprookjesbal. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Na afloop van de voorstelling ontmoet je Daan, Nouk en Sharon in het echt, en tijdens de uitgebreide Meet & Greet kun je op de foto en nog even lekker swingen op een heus Sprookjesbal.
 
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Zondag
17 Mrt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
16:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 14,40
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Zondag
17 Mrt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
16:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 14,40

Tips van de Hofnar

Kikker en de vallende ster (4+)
Kikker en de vallende ster (4+)
Theater Terra
zon 24-02-2019
Toppers uit de Ton
Toppers uit de Ton
Een Hilarische Tonproatavond in Theatersferen
zat 18-05-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Kindermenu

Voor of na de voorstelling bakt onze kok frietjes met een snack of een overheerlijke pizza margarita voor € 5,- p.p. Ouders kunnen voor maar € 2,- extra frietjes met twee snacks of een grote pizza margarita krijgen.

Meer info