Geannuleerd
don
14 Feb

The Ruggeds

GEANNULEERD
Om productietechnische redenen is de voorstelling van 'The Ruggeds' geannuleerd. De gasten die in bezit zijn van een kaartje voor deze voorstelling worden ingelicht door De Hofnar.

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn?

The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. In Between Us proberen ze de banden te ontrafelen die hen verbinden, tussen elkaar en tussen het publiek.
Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van dans, muziek, acrobatiek en fysiek theater nemen The Ruggeds het publiek mee in het verhaal van hun bijzondere familieband.
 
Between Us is de tweede grote zaal theatervoorstelling van The Ruggeds. In 2017 tourde de succesvolle theatervoorstelling Adrenaline langs de Nederlandse theaters. Ook speelde The Ruggeds korte stukken uit deze spectaculaire show met veel succes in Londen, New York en San Francisco.
 
“De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scenes” - Theaterkrant****
“Flitsend Voetenwerk en aanstekende bewegingslol” - NRC Handelsblad***

Voorstelling in samenwerking met het Centrum voor Muziek en Dans.

Follow

  The Ruggeds     theruggeds

www.theruggeds.com
Genre:
Dans
Datum:
Donderdag
14 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,90
Pasprijs:
€ 17,90
Genre:
Dans
Datum:
Donderdag
14 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,90
Pasprijs:
€ 17,90
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info