vri
8 Feb

Genoeg nu over jou!

Ingeborg Elzevier, Peter Tuinman en Annick Boer
Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

'Genoeg nu over jou!' is een heerlijke, bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier haar zestigjarig toneeljubileum viert. En natuurlijk doet ze dat in goed gezelschap. Annick Boer schitterde afgelopen seizoen met haar komisch talent in de thrillerkomedie 'Aquarium', en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.

RegieHanneke Braam (Twee Vrouwen, Roem)
Tekst: Magne van den Berg (o.a. De Wending, Vijf seconden..., Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden), Liefdesverklaring)
Met: Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman.

Lees nu het interview met Ingeborg Elzevier.


Pers
'Boeiend van begin tot eind'
★★★★
Theater Paradijs

'Met overgave gespeeld'
★★★
NRC
 
Genre:
Toneel
Datum:
vrijdag
8 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 28,35
Pasprijs:
€ 26,35
Genre:
Toneel
Datum:
vrijdag
8 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 28,35
Pasprijs:
€ 26,35

Tips van de Hofnar

Laten we eerlijk zijn (try out)
Laten we eerlijk zijn (try out)
Owen Schumacher, Beau Schneider e.a.
vri 01-02-2019
Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Dwaze Tijd - Tiempo loco
don 14-03-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info