zat
12 Jan

The Wieners

The Wieners Play Buddy Holly
Zestig jaar na The Day The Music Died.
Buddy Holly werd slechts 22 jaar oud maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day…
Ze komen allemaal voorbij tijdens het tribute-programma van The Wieners. De bandleden weten bovendien boeiend te vertellen over Buddy’s leven, het ontstaan van de nummers en de oude, onorthodoxe opnametechnieken. The Wieners brachten een Buddy Holly tribute-album uit en waren daarmee te zien bij De Wereld Draait Door. Precies 10 jaar geleden traden ze op met een ode aan Buddy in een uitverkocht Theater De Hofnar en ook deze avond wordt weer een must voor nostalgische muziekliefhebbers!

The Wieners is normaal gesproken een trio, bestaande uit Jaap Wijn, Rob Roemers en Jan Timmermans. Vaste gast tijdens de theatershows, is contrabassist Geurt Engelsman, in 2005 mede-oprichter van de band. Verder is dit keer te gast: Neil Foreman op piano en toetsen. 
 
Heel bijzonder is dat de band zal worden uitgebreid met een strijkkwartet. Maarten Visscher (viool), Lindsay Overkamp (viool), Nico Dezaire (altviool) en Deborah Huisman (cello) zijn te horen tijdens de vertolking van enkele nummers die Buddy Holly in 1958 met strijkers opnam, zoals True Love Ways.
 
Ook de afterparty is altijd gezellig bij The Wieners! Dit keer met live muziek door The Cowpokes.


Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Follow

  The Wieners      Hi Ho Silver Bands    

www.buddyholly.nl
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
12 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,50
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Zaterdag
12 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,50

Tips van de Hofnar

Turks Fruit (try out)
Turks Fruit (try out)
Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper
vri 15-02-2019
Medisch Centrum Best
Medisch Centrum Best
Arijan van Bavel, Miryanna van Reeden e.a.
woe 10-04-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info