din
22 Jan

De Waarheid (try out)

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.

Door vertraging van het repetitieproces, wegens ziekte van een van de artiesten, is deze voorstelling verplaatst van vrijdag 11 januari naar dinsdag 22 januari. De gasten die in bezit zijn van een kaartje kunnen hun kaartje houden. Deze blijven gewoon geldig! Iedereen wordt hierover nog ingelicht door ons.

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?
 
De Waarheid trekt je mee in de liefde, lust en ontrouw van twee bevriende stellen, gespeeld door Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck. Een haarscherp dilemma van knellende banden en de huwelijkse trouw. Eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden is het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

De Waarheid is een originele komedie van Florian Zeller. De in Parijs geboren roman- en toneelschrijver heeft het talent om zijn publiek te verbazen. Met zijn theatervoorstellingen heeft de jonge schrijver al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam gezet. Na de bejubelde voorstelling De Vader zet hij je wederom aan het denken en laat je stilstaan bij het begrip waarheid en de waarde van verborgen kennis. Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

Tekst: Florian Zeller | Regie: Gijs de Lange | Vertaling: Laurens Spoor | Met: Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

Deze voorastelling stond gepland op 11 januari maar is verplaatst naar 22 januari. Alle gasten die reeds een ticket hebben besteld, worden z.s.m. geinformeerd.
 
Genre:
Toneel
Datum:
Dinsdag
22 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:55 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,80
Pasprijs:
€ 24,80
Genre:
Toneel
Datum:
Dinsdag
22 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:55 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,80
Pasprijs:
€ 24,80

Tips van de Hofnar

Turks Fruit (try out)
Turks Fruit (try out)
Chris Peters, Ali Zijlstra e.a.
vri 15-02-2019
Richard Groenendijk
Richard Groenendijk
Om Alles!
woe 27-03-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info