woe
21 Nov

SG Were Di

The Wiz
Dorothy raakt verzeild in de wonderbaarlijke wereld van Oz. Daar gaat ze op zoek naar de beroemde Tovenaar van Oz, in de hoop dat die haar weer thuis kan brengen. Terwijl ze het gele pad volgt, ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder gevoel en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder op zoek naar The Wiz, naar huis, naar hersenen, een hart en moed, maar bovenal naar zichzelf.

The Wiz is de negende schoolmusical van SG Were Di. Na successen als Little shop of horrors, Footloose, Fame en Oliver, repeteren leerlingen en personeelsleden dit hele jaar opnieuw iedere zaterdag om ook bij deze nieuwe productie voor u te kunnen stralen.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Follow

  Weredi Musicalproducties        

https://weredi.nl
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Woensdag
21 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,-
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Woensdag
21 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,-

Tips van de Hofnar

Laten we eerlijk zijn (try out)
Laten we eerlijk zijn (try out)
Owen Schumacher, Beau Schneider e.a.
vri 01-02-2019
Joris Linssen & Caramba
Joris Linssen & Caramba
RAAK!
don 04-04-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

2-Gangen Theaterdiner

Heerlijk tweegangendiner dat per maand wisselt. Na een “mondvermaakje” in een vlees of vis variatie heeft u de keuze uit een koud of warm voorgerecht uiteraard met een passend garnituur of garnering. Als hoofdgerecht wordt er door de koks vooraf een vlees of vis hoofd gerecht samengesteld. Het hoofdgerecht wordt gepresenteerd op een bord met een passende saus en een groenten of salade garnituur. Een heerlijk dessert is uiteraard los bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info