woe
21 Nov

SG Were Di

The Wiz
Dorothy raakt verzeild in de wonderbaarlijke wereld van Oz. Daar gaat ze op zoek naar de beroemde Tovenaar van Oz, in de hoop dat die haar weer thuis kan brengen. Terwijl ze het gele pad volgt, ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder gevoel en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder op zoek naar The Wiz, naar huis, naar hersenen, een hart en moed, maar bovenal naar zichzelf.

The Wiz is de negende schoolmusical van SG Were Di. Na successen als Little shop of horrors, Footloose, Fame en Oliver, repeteren leerlingen en personeelsleden dit hele jaar opnieuw iedere zaterdag om ook bij deze nieuwe productie voor u te kunnen stralen.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Follow

  Weredi Musicalproducties        

https://weredi.nl
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Woensdag
21 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,-
Genre:
Uit eigen streek
Datum:
Woensdag
21 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 15,-

Tips van de Hofnar

KGZ 'De Volharding'
KGZ 'De Volharding'
Nieuwjaarsmatinee 2019
zon 06-01-2019
Paulien Cornelisse
Paulien Cornelisse
Om mij moverende redenen
vri 19-04-2019
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,- voor iDeal-betalingen, € 2.- voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info

Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info