Veilig theaterbezoek

CORONA UPDATES

UPDATE MAANDAG 14 DECEMBER 

Daar gaan we weer… De theaters moeten weer dicht en dit keer voor 5 weken. We balen hier verschrikkelijk van, omdat wij als theater ons zo goed aan alle regels houden. Deze uitkomst van de extra persconferentie met strengere maatregelen was echter niet meer te voorkomen nu de besmettingscijfers bleven oplopen en we begrijpen dat de overheid deze maatregelen heeft moeten nemen.

We zijn dus weer genoodzaakt om alle filmvertoningen en theatervoorstellingen te annuleren, tot en met 19 januari. Heb jij kaarten voor een filmvertoning? Dan ontvang je morgen een mail vanuit ons om je kaarten op gewenste wijze te annuleren: digitaal tegoed of bankrekening. Heb je kaarten voor een theatervoorstelling? We laten je per mail zo snel mogelijk weten of we voorstelling annuleren of verplaatsen. Bedankt voor je geduld!

We blijven op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

We hopen jullie na deze sluiting allemaal weer snel te mogen ontvangen. Houd je alsjeblieft aan de regels, zodat de zorgmedewerkers niet nog meer belast worden en wij en vele anderen snel weer open kunnen!

KAARTVERKOOPBALIE

HEB JE VRAGEN?

We zijn gesloten tot en met 19 januari. De kaartverkoopbalie is alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 tot 17.00 uur. tel. (040) 207 40 10 of mail kaartverkoop@hofnar.nl. Het bestellen van (film)kaarten kan alleen via onze website.

Van vrijdag 25 december tot maandag 4 januari zijn we niet bereikbaar.

MAATREGELEN

VEILIG THEATERBEZOEK IN DE HOFNAR

Meer informatie over hoe jouw bezoek bij ons in het theater eruit ziet?  Bekijk hieronder de video en onze genomen maatregelen of bezoek de veelgestelde vragen pagina.

VOLG DE INSTRUCTIES EN LET OP ELKAAR

 • Het dragen van mondkapjes is verplicht, zowel bij binnenkomst als in de theaterzaal. Zodra je op je plaats zit, mag deze uiteraard af.
 • In de theaterzaal wordt er door een medewerker van De Hofnar een zitplaats aan je toegewezen. Je kunt niet zelf een stoel kiezen.
 • We hebben een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd. Kom je met meer dan 2 personen, dan kun je niet naast elkaar zitten.
 • Kom 30 minuten voor aanvang naar De Hofnar.
 • Zoals je weet is alle horeca gesloten en vooralsnog hebben we geen toestemming van de veiligheidsraad om drankjes te schenken.
 • Neem je jas mee de theaterzaal in, er is geen garderobe.
 • Ga voor aanvang naar het toilet. Tijdens de voorstelling is dit niet mogelijk. Er is geen pauze.
 • Wij hopen op je begrip, vooral als het even niet gaat zoals je gewend bent. We doen het samen.
 • Houd 1,5 m afstand.
 • Hoesten in elleboog.
 • Handen wassen.
 • Geen handen schudden.
 • Heb je griep- of luchtwegklachten of ben je in aanraking geweest met iemand die klachten heeft, kom dan niet en annuleer je kaartjes bij De Hofnar.
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 9 feb. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.