Veilig theaterbezoek

UPDATES CORONAMAATREGELEN

UPDATE 14/10 NIEUWE MAATREGELEN

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober mogen wij niet meer dan 30 mensen in een ruimte ontvangen. Dit heeft gevolgen voor de voorstellingen en je bezoek bij ons in het theater. Theatervoorstellingen worden waar mogelijk verplaatst of geannuleerd. We blijven wel films draaien voor maximaal 30 personen.

Heb je kaarten voor theatervoorstellingen in de komende dagen?
Velen zijn op de hoogte gesteld over de voorstelling waar ze kaarten voor hebben. Heb je nog geen mail ontvangen? Zodra we uitsluitsel hebben, krijg je vanuit ons een mail over de voorstelling waar jij kaarten voor hebt.

Onze kaartverkoopbalie is de komende 4 weken gesloten. Heb je vragen? We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 tot 17.00 uur. tel. (040) 207 40 10 of mail kaartverkoop@hofnar.nl.

UPDATE 04/10 ALLE VOORSTELLINGEN GAAN DOOR

We hebben heuglijk nieuws: Theater De Hofnar heeft ontheffing gekregen van de Veiligheidsregio en mag de huidige capaciteit behouden. Hartelijk dank aan de Gemeente Valkenswaard voor het harde en snelle werken!

Sinds juni heeft de Corona-Veiligheidsbeambte van Gemeente Valkenswaard alle door ons genomen maatregelen al regelmatig gecontroleerd en goed bevonden. Voor aankomende drie weken geeft zowel de Veiligheidsregio als de directie van Theater De Hofnar wel het dringende advies tot het dragen van mondkapjes bij binnenkomst van het gebouw en de theaterzaal. Neem je plaats in de theaterzaal of in het Rabobank Theatercafé, dan kan je je mondkapje uiteraard afdoen.

UPDATE 01/10 KOMENDE VOORSTELLINGEN GAAN DOOR

In afwachting op de definitieve ontheffing, hebben we toestemming gekregen om de voorstellingen van vandaag t/m zondag in de huidige capaciteit door te laten gaan. Hartelijk dank aan de Gemeente Valkenswaard voor het harde en snelle werken!

UPDATE 01/10 BESLUIT JORRITSMA

Positief bericht. We zijn blij met het besluit van Jorritsma, de voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant Zuidoost. Lees hier het artikel van het ED: Theaters mogen van Jorritsma meer dan 30 man publiek ontvangen: ‘Duimschroeven verder aandraaien is niet fair’

Heb je kaarten voor een voorstelling die in deze dagen bij ons in het theater te zien is? Dan vragen we nog even geduld. We zijn hard bezig om alles te organiseren. Onze gasten krijgen spoedig bericht als we alles rond hebben. Vandaag meer hierover. Houd onze website en social media in de gaten!

NIEUWE VOORSTELLINGEN EN FILMS

Alle voorstellingen t/m december van het nieuwe theaterseizoen zijn bekend en in de verkoop. De voorstellingen hebben geen pauze en duren ongeveer 1 uur tot 1,5 uur i.v.m. de huidige maatregelen. De films worden elke twee maanden geprogrammeerd. Houd onze website in de gaten voor actueel filmaanbod.

KAARTEN BESTELLEN

We blijven films draaien! Je kunt nu alleen online kaarten bestellen voor de films op www.hofnar.nl/programma of voor voorstelling die plaatsvinden vanaf 11 november.

HEB JE VRAGEN

Onze kaartverkoopbalie is de komende 4 weken gesloten. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 13.00 tot 17.00 uur. tel. (040) 207 40 10 of mail kaartverkoop@hofnar.nl. Mocht je onverhoopt griep- of luchtwegklachten hebben, mail dan voorafgaand aan de voorstelling/film naar kaartverkoop@hofnar.nl. We zorgen er dan voor dat de kaarten voor je geannuleerd worden.

Hieronder lees je welke maatregelen wij nemen en wat jij kan doen om te helpen. Wij kunnen niet wachten om weer open te gaan. En wij hopen jij ook! Onze medewerkers staan te popelen om weer aan de slag kunnen om jou de beste film- en theaterbeleving te geven in ons theater.

MAATREGELEN

VEILIG THEATERBEZOEK IN DE HOFNAR

Meer informatie over hoe jouw bezoek bij ons in het theater eruit ziet?  Bekijk hieronder de video en onze genomen maatregelen of bezoek de veelgestelde vragen pagina

VOLG DE INSTRUCTIES EN LET OP ELKAAR

 • Het dragen van mondkapjes wordt dringend geadviseerd, zowel bij binnenkomst als in de theaterzaal. Zodra je op je plaats zit, mag deze uiteraard af.
 • In de theaterzaal wordt er door een medewerker van De Hofnar een zitplaats aan je toegewezen. Je kunt niet zelf een stoel kiezen.
 • We hebben een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd. Kom je met meer dan 2 personen, dan kun je niet naast elkaar zitten.
 • Kom 30 minuten voor aanvang naar De Hofnar.
 • Zoals je weet is alle horeca gesloten en vooralsnog hebben we geen toestemming van de veiligheidsraad om drankjes te schenken.
 • Neem je jas mee de theaterzaal in, er is geen garderobe.
 • Ga voor aanvang naar het toilet. Tijdens de voorstelling is dit niet mogelijk. Er is geen pauze.
 • Wij hopen op je begrip, vooral als het even niet gaat zoals je gewend bent. We doen het samen.
 • Houd 1,5 m afstand.
 • Hoesten in elleboog.
 • Handen wassen.
 • Geen handen schudden.
 • Heb je griep- of luchtwegklachten, kom dan niet en annuleer je kaartjes bij De Hofnar.
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.