Programma

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn thuis in Valkenswaard

De Hofnar staat midden in de Valkenswaardse samenleving. We voelen ons betrokken bij alles wat er in ons mooie dorp gebeurt. Samenleven is een kwestie van geven en nemen, vinden wij. U komt graag naar ons theater; daar doen wij graag iets voor terug. Daarom spannen wij ons waar mogelijk in om het lokale maatschappelijke en culturele leven in Valkenswaard te ondersteunen en te faciliteren. Zo werken we samen aan een leefbare samenleving.

Hart voor verenigingen

De Hofnar ontvangt verenigingen uit Valkenswaard en omgeving met open armen. Bent u een muziek- of dansvereniging en zoekt u een podium voor uw optreden? Kom naar De Hofnar! Amateurvoorstellingen nemen we onder het genre ‘uit eigen streek’ op in het theaterprogramma. Het is natuurlijk ook mogelijk om in onze theaterzaal een optreden voor een besloten publiek te geven. Onze vakkundige theatertechnici zorgen er samen met u voor dat uw optreden een fantastische beleving wordt.

Repetitieruimten

We weten het: toneelgezelschappen, muziek- of zangverenigingen hebben vaak moeite om een repetitieruimte te vinden. Kom eens praten met De Hofnar. Of u nu wekelijks repeteert of slechts in de aanloopperiode naar de uitvoering, wij hebben een zeer betaalbare oplossing voor u.