Programma

Sponsoring & Partnership

Sponsors & Partners

De Hofnar is niet alleen gevestigd in hartje Valkenswaard, ze is ook het middelpunt van de Valkenswaardse cultuurbeleving. We verbinden ons graag met andere lokale organisaties die kunst en cultuur een warm hart toedragen. Bovendien zijn we gevestigd in een pand dat borrelt van creativiteit: we delen onder andere het pand met Bibliotheek De Kempen en het Centrum voor Muziek en Dans. Met deze en andere organisaties gaan we graag samenwerkingen aan. De sponsors van Theater De Hofnar steunen met name de exponenten van de lokale cultuur. De Hofnar prijst zich gelukkig met de sponsors van de lokale cultuur in De Hofnar.

Sponsors van De Hofnar: 

 

claes_logo_2012
Descom+ van-der-toorn-advocaten
Puro
Fantast-de-logo-tbv-site

logo-Zuid-Facilitair
width=

SPONSOR VAN DE LOKALE CULTUUR IN DE HOFNAR

Cultuur is diep geworteld in de Valkenswaardse samenleving. Een bruisend dorp met een ongekend groot aantal talenten en gevestigde lokale gezelschappen die een podium verdienen.

Onder de noemer ´Uit eigen streek´ programmeert Theater De Hofnar jaarlijks ruim 50 voorstellingen van lokale culturele oorsprong. De Hofnar vindt het belangrijk om gastvrij te zijn en een podium te bieden voor de gevestigde lokale cultuur en beginnende talenten. Met de steun van sponsors draagt het theater bij aan lokale voorstellingen en Valkenswaardse activiteiten en projecten.

Sponsors dragen dus niet alleen Theater De Hofnar een warm hart toe, maar ondersteunen vooral de cultuur in Valkenswaard en omgeving. Zo kan De Hofnar bijvoorbeeld de theaterzaal en de techniek tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan lokale culturele initiatieven. Zo bieden we onze talenten samen het podium dat ze verdienen.

Meer informatie over sponsoring

Als sponsor bieden we u een uitgebreid Hofnar sponsorpakket. We bekijken graag samen met u hoe wij kunnen bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Maar als sponsor van De Hofnar en als partner van de lokale cultuur helpen we u daarnaast graag om uw maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen.

Heeft u interesse en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Paul L’Herminez via 040-2074019 of p.lherminez@hofnar.nl. We gaan graag met u in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een extra voordeel voor u: De Hofnar heeft de culturele ANBI-status; u mag als bedrijf 125% van uw schenking in mindering brengen op uw resultaten.

Algemeen sponsorpakket:
– Vermelding van bedrijfsnaam op het sponsorbord in de hal van het theater en op de tv-schermen in het Rabobank Theatercafé;
– Vermelding van logo of bedrijfsnaam op de sponsorpagina in de theaterbrochure, op de sponsorbanner/scherm bij alle ‘Uit eigen streek’ voorstellingen en in de sponsorlijst op de website van Theater De Hofnar.
– Vrijkaarten voor drie geselecteerde professionele voorstelling met ontvangst en borrel
– Vrijkaarten voor theatervoorstellingen naar keuze
– Vrijkaarten voor drie geselecteerde ‘Uit eigen streek’ voorstellingen;
– Een korting van 10% op de huur van de vergaderzaal of theaterzaal;
– Consumptiebonnen vrij te besteden in het Rabobank Theatercafé;
– Voor lokaal/maatschappelijke betrokkenheid 2 cadeaubonpakketten om weg te geven aan relaties/partners.