Programma

Uitleg kaarten kopen

Online

Telefonisch

Aan de kaartverkoopbalie

 

ONLINE

Kies hierboven de gewenste voorstelling. U kunt zoeken vanaf nu, op maand en op genre. Als u de gewenste voorstelling heeft gevonden, kunt u het systeem de beste plaatsen voor u laten kiezen, of u kiest zelf uw stoel aan de hand van de zaalplattegrond.

Afrekenen

Online betalen doet u veilig en snel met iDEAL. Hiervoor betaalt u slechts € 1,- transactiekosten.
Woont u in België, dan kunt u op deze site ook kiezen om online te betalen met PayPal, Belfius of met Mister Cash/Bancontact. Hiervoor betaalt u € 2,- transactiekosten.

Zelf printen

U kunt uw e-tickets zelf thuis printen of u kunt ze op uw smartphone tonen.

Weet waar je koopt!

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor theater en andere evenementen via internet. Misschien weet u niet dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of het theater. Via deze websites betaalt u vaak veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook geven de kaarten niet altijd toegang tot het evenement. Daarom dit advies: koop uw kaarten voor theatervoorstellingen via de website van de artiest of de website van het theater. U heeft dan de zekerheid dat u wordt doorverwezen naar het officiële voorverkoopadres. Daarnaast zijn er ook officiële voorverkoopadressen waar u met een gerust hart uw kaartjes kunt aanschaffen voor de oorspronkelijke prijs en met toestemming van de organisator en artiest:
www.seetickets.nl – voorverkoopadres van onder meer de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties
www.ntk.nl – voorverkoopadres voor diverse theaters
www.redloyalty.nl – voorverkoopadres voor diverse theaters

 

TELEFONISCH

Telefonisch kaarten reserveren is mogelijk tijdens de openingsuren van de verkoopbalie, tel. (040) 207 40 20.
Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 15.00 tot 17.00 uur
En vanaf één uur voor aanvang van elke voorstelling

Zomersluiting

In de zomer is De Hofnar gelijk met de basisschoolvakantie gesloten.
U kunt dan alleen online kaarten kopen.
Wanneer zijn de schoolvakanties?

Kaarten afhalen

Wij vragen u uw toegangskaarten binnen twee weken na de reservering af te rekenen en op te halen bij de verkoopbalie. Indien de betaling niet tijdig plaatsvindt worden de kaarten opnieuw verkocht. Niet-afgehaalde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling verkocht.

Reserveringskosten

Bij telefonische reserveringen worden per reservering € 1,- reserveringskosten in rekening gebracht. Voor reserveringen bij de verkoopbalie hoeft u geen reserveringskosten te betalen.

 

AAN DE KAARTVERKOOPBALIE

Bij de balie kunt u terecht voor het kopen, afhalen en ruilen van kaarten, en voor algemene informatie. Op voorstellingsavonden kunt u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling kaarten kopen aan de balie, tenzij de voorstelling uitverkocht is.

Openingstijden kaartverkoopbalie

Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 15.00 tot 17.00 uur
En vanaf één uur voor aanvang van elke voorstelling

Zomersluiting

In de zomer is De Hofnar tegelijk met de basisschoolvakantie gesloten.
U kunt dan alleen online kaarten kopen.
Wanneer zijn de schoolvakanties?