Programma

Passen, prijzen en Jokers

Passen & prijzen

Btw

Op dit moment is het nog niet bekend of de BTW-verhoging van 6% naar 9% definitief wordt doorgevoerd door het kabinet. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om vanaf januari 2019 de geplande BTW-verhoging toe te passen bij alle voorstellingen. Indien de BTW-verhoging uiteindelijk toch geen doorgang vindt, zullen we een passende manier zoeken om de prijsverhoging terug te betalen aan u.

Pasprijs

Als bij een voorstelling een pasprijs vermeld staat, geldt die voor Hofnarpashouders, Vrienden van De Hofnar of CJP-houders.

Hofnarpas: Bezoekt u meerdere malen per jaar een theatervoorstelling in De Hofnar? Dan is de Hofnarpas interessant voor u. Voor slechts € 10,- krijgt u bij de meeste voorstellingen € 2,- korting op de toegangsprijs. Ook ontvangt u de jaarlijkse brochure eerder in huis dan de openbare verspreiding. U heeft dus de eerste keus bij alle voorstellingen. De Hofnarpas is steeds één seizoen geldig. De Hofnarpas en de korting zijn persoonsgebonden. U kunt een Hofnarpas het hele seizoen aanvragen.
Bestel uw Hofnarpas hier of bij de kaartverkoopbalie. Zodra u de betaling van De Hofnarpas heeft afgerond, kunt u meteen uw voorstellingskaarten aanschaffen tegen Hofnarpas-prijs.

 – Vrienden van De Hofnar: Als Vriend van de Hofnar betaalt u € 25,- per jaar. Daarmee bent u automatisch Hofnarpashouder (normale prijs € 10). Vriend van de Hofnar zijn heeft naast de Hofnarpas nog andere aantrekkelijke voordelen. Kijk voor meer informatie over Vrienden van De Hofnar hier.

 – CJP: Met een CJP-pas heb je recht op korting op de meeste theatervoorstellingen. Er kan naar de CJP-pas gevraagd worden. Breng hem mee bij het afhalen van de kaarten en het bezoek aan de voorstelling.

– Last-minute korting met CJP: Op vertoon van je CJP-pas kun je last-minute kaarten kopen voor € 9,- per kaartje. Dit kan alleen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling bij de kaartverkoopbalie. Deze regeling geldt voor nagenoeg alle voorstellingen, tenzij ze uitverkocht zijn. Telefonisch reserveren van last-minute kaarten is niet mogelijk en de entreebewijzen zijn niet uitwisselbaar.

Ouderprijs

Als bij een kinderfilm een ouderprijs vermeld staat, geldt die voor de begeleidende ouder die met de kinderen mee gaat naar de kinderfilm.

Kinderprijs

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Serieprijzen

Als een serieprijs vermeld staat, geldt die alleen bij afname van de hele serie. Bij annulering van één of meer voorstellingen van de serie vervalt de seriekorting.

Groepskorting

Groepskorting is mogelijk vanaf 15 personen. De korting bedraagt 10% en is niet te combineren met andere kortingen.

Acties

Soms ontwikkelt De Hofnar gedurende het seizoen een speciale actie rond een voorstelling. Heeft u voor die tijd al kaarten gekocht, dan kunt u helaas geen aanspraak meer maken op die acties en kortingen.

Jokers

Vroege vogels hebben bij De Hofnar een streepje voor!

Bent u een echte theaterliefhebber die zo vroeg mogelijk kaarten reserveert voor meerdere voorstellingen? Dan kunt u Hofnar Jokers verdienen. Met een Hofnar Joker kunt in het lopende seizoen een van de geselecteerde voorstellingen bezoeken voor slechts € 5,-.

Een Joker verdient u door vóór 31 juli in één reservering kaarten voor vijf of meer voorstellingen te bestellen. Voor iedere persoon die minimaal vijf voorstellingen bezoekt, ontvangt u één digitale Joker. Jokers zijn persoonsgebonden.

Uw Jokers worden automatisch geregistreerd in het kaartverkoopsysteem. Drie keer per seizoen ontvangt u een e-mail of brief met een aantal geselecteerde voorstellingen waarvoor u uw Joker kunt inzetten. Zodra u online kaarten reserveert voor een Jokervoorstelling kunt u uw Joker inzetten.