Programma

Passen en prijzen

Hofnarpas

Bezoekt u meerdere malen per jaar een theatervoorstelling in De Hofnar? Dan is de Hofnarpas interessant voor u. Voor slechts € 10,- krijgt u bij de meeste voorstellingen € 2,- korting op de toegangsprijs. Ook ontvangt u de jaarlijkse brochure eerder in huis dan de openbare verspreiding. U heeft dus de eerste keus bij alle voorstellingen. De Hofnarpas is steeds één seizoen geldig. De Hofnarpas en de korting zijn persoonsgebonden. U kunt een Hofnarpas het hele seizoen aanvragen.
Bestel uw Hofnarpas hier of bij de kaartverkoopbalie. Zodra u de betaling van De Hofnarpas heeft afgerond, kunt u meteen uw voorstellingskaarten aanschaffen tegen Hofnarpas-prijs.

Pasprijs

Als bij een voorstelling een pasprijs vermeld staat, geldt die voor Vrienden van De Hofnar, Hofnarpashouders of CJP-houders.

Ouderprijs

Als bij een kinderfilm een ouderprijs vermeld staat, geldt die voor de begeleidende ouder die met de kinderen mee gaat naar de kinderfilm.

Kinderprijs

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Serieprijzen

Als een serieprijs vermeld staat, geldt die alleen bij afname van de hele serie. Bij annulering van één of meer voorstellingen van de serie vervalt de seriekorting.

CJP

Met een CJP-pas heb je recht op korting op de meeste theatervoorstellingen. Er kan naar de CJP-pas gevraagd worden. Breng hem mee bij het afhalen van de kaarten en het bezoek aan de voorstelling.

Last-minute korting met CJP

Op vertoon van je CJP-pas kun je last-minute kaarten kopen voor € 9,- per kaartje. Dit kan alleen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling bij de kaartverkoopbalie. Deze regeling geldt voor nagenoeg alle voorstellingen, tenzij ze uitverkocht zijn. Telefonisch reserveren van last-minute kaarten is niet mogelijk en de entreebewijzen zijn niet uitwisselbaar.

Groepskorting

Groepskorting is mogelijk vanaf 15 personen. De korting bedraagt 10% en is niet te combineren met andere kortingen.

Acties

Gedurende het seizoen kan het gebeuren dat De Hofnar acties rondom bepaalde voorstellingen ontwikkelt. Heeft u voor die tijd al kaarten gekocht, dan kunt u helaas geen aanspraak meer maken op die acties en kortingen.