Programma

Algemene informatie

Kaartverkoopbalie
Online reserveren
Telefonisch reserveren
Kaarten annuleren, ruilen of kwijt

Kaartverkoopbalie

Bij de balie kunt u terecht voor het kopen, afhalen en ruilen van kaarten, en voor algemene informatie. Op voorstellingsavonden kunt u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling kaarten kopen aan de balie, tenzij de voorstelling uitverkocht is.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 18.30 tot 20.30 uur bij voorstellingsavonden
En vanaf één uur voor aanvang van elke voorstelling

Contact

T Kaartverkoop (040) 207 40 20
T Algemeen/secretariaat (040) 207 40 10

E kaartverkoop@hofnar.nl (voor al uw vragen)

Gesloten

  • Zomersluiting:     maandag 9 juli t/m zondag 19 augustus 2018
  • Kerst:                       maandag 24 t/m 26 december 2018
  • Oudjaar:                 maandag 31 december 2018
  • Nieuwjaar:             dinsdag 1 januari 2019
  • Carnaval:                maandag 4 maart t/m woensdag 6 maart 2019
  • 2de Paasdag:        maandag 22 april 2019
  • 2de Pinksterdag: maandag 10 juni 2019
  • Zomersluiting:      zaterdag 6 juli t/m zondag 18 augustus 2019

 

ONLINE RESERVEREN

Ga  naar programma om de gewenste voorstelling te kiezen. U kunt zoeken vanaf nu, op maand en op genre. Als u de gewenste voorstelling heeft gevonden, kunt u het systeem de beste plaatsen voor u laten kiezen, of u kiest zelf uw stoel aan de hand van de zaalplattegrond.

Afrekenen (€ 1,- transactiekosten)

Online betalen doet u veilig en snel met iDEAL. Hiervoor betaalt u slechts € 1,- transactiekosten. U krijgt e-tickets gemaild die u zelf uitprint of via uw telefoon laat zien.
Woont u in België, dan kunt u op deze site ook kiezen om online te betalen met PayPal, Belfius of met Mister Cash/Bancontact. Hiervoor betaalt u € 2,- transactiekosten.

 

TELEFONISCH RESERVEREN

Telefonisch kaarten reserveren is mogelijk tijdens de openingsuren van de verkoopbalie, tel. (040) 207 40 20.

Kaarten afhalen ( € 1,- reserveringskosten)

Uw kaarten liggen dan klaar bij de kaartverkoop. U dient de kaarten binnen 2 weken op te halen en te betalen. Indien de betaling niet heeft plaatsgevonden, gaan de kaarten terug de verkoop in. Een half uur voor aanvang van de voorstelling worden niet afgehaalde en niet betaalde kaarten verkocht. Bij telefonische reserveringen worden per reservering € 1,- reserveringskosten in rekening gebracht. Voor reserveringen bij de kaartverkoopbalie hoeft u geen reserveringskosten te betalen.

 

Kaarten annuleren, ruilen of kwijt

Als u verhinderd bent, kunt u tot uiterlijk 2 dagen vóór de datum van de voorstelling uw kaarten terugbrengen naar de kaartverkoop. Wij kijken dan graag samen met u naar een alternatieve voorstelling of u kunt de plaatsen annuleren. Ruilen is gratis. Annuleren kost € 2,50 per kaartje. Wij geven geen geld terug, u ontvangt een digitaal tegoed.

Ruilen voor andere zaalplaatsen

Uw toegangskaarten omboeken voor andere zaalplaatsen kan tot uiterlijk de dag van de voorstelling bij de kaartverkoopbalie. Hiervoor worden geen kosten berekend.

Kaarten kwijt of vergeten

Bent u uw kaarten kwijtgeraakt of vergeten? Dat is geen probleem, want uw kaarten staan op naam. Kom even naar de kaartverkoopbalie, dan krijgt u duplicaatkaarten.