Programma

Mindervaliden

Voorzieningen voor mindervaliden

De Hofnar is goed toegankelijk voor mindervaliden. Achter De Hofnar en achter het gemeentehuis zijn speciale parkeerplaatsen voor houders van een GPK (gehandicapten parkeerkaart). We hebben rolstoelplaatsen in de theaterzaal en zowel op de begane grond als op de eerste verdieping beschikken we over invalidentoiletten. Er is een lift in het gebouw aanwezig, waardoor ook de balkonplaatsen goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.

Rolstoelplaatsen

In de theaterzaal en op het balkon is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor invaliden met een rolstoel. Deze staan aangegeven op de zaalplattegrond. Voor het reserveren van een rolstoelplaats kunt u bellen met de kaartverkoopbalie tel. (040) 207 40 20 of een mailtje sturen naar kaartverkoop@hofnar.nl. Als u samen naar een voorstelling komt, zijn er mogelijkheden om naast elkaar te zitten. Rolstoelplaatsen kunnen helaas niet online gereserveerd worden.
Onze zaalwachten begeleiden u (naar wens) in de theaterzaal naar uw plaats.

Met de luisterhulp hoort u het beter

Heeft u last van gehoorverlies? Vraag dan naar onze luisterhulp. Dit slimme apparaatje brengt het geluid van de voorstelling rechtstreeks naar uw oren. U hoeft niet per se een hoortoestel te dragen om hier gebruik van te kunnen maken. De luisterhulp is gratis te leen; bij het verkoopbalie helpen wij u graag verder.
De Hofnar is aangesloten bij ‘Hear The World Theatertour’, een initiatief voor mensen met een auditieve beperking. Zie ook www.phonaktheatertour.nl.