Programma

Goed om te weten

Kom op tijd

De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open. Komt u te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling wanneer u de zaal, op aanwijzing van onze medewerkers, binnen kunt gaan. Meestal is dat pas na de pauze, om de spelers en andere gasten niet te storen.

Uw jas hangt veilig

Voor uw veiligheid mogen jassen niet mee de theaterzaal in. Wij vragen u uw jas in te leveren bij de bewaakte garderobe. Deze is bewaakt vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling tot een half uur na afloop van de voorstelling.

Uw mobiele telefoon hoeft niet aan

Er is geen reden om tijdens de voorstelling uw mobiele telefoon paraat te hebben. Daarom vragen wij u uw telefoon pas weer aan te zetten als u de zaal heeft verlaten.

Iedereen kan alles goed zien

Voor kinderen en kleinere volwassenen zijn stoelverhogers beschikbaar in de theaterzaal. Onze gastvrouwen en gastheren helpen u graag.

Mindervaliden zijn van harte welkom

Natuurlijk is het mogelijk De Hofnar te bezoeken als u mindervalide bent. Kijk hier voor meer informatie voor mindervaliden, zoals parkeerplaatsen voor GPK-houders, rolstoelplaatsen in de theaterzaal en speciale toiletten. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren bij de kaartverkoopbalie tel. (040) 207 40 20 of door een mailtje te sturen naar info@hofnar.nl. Rolstoelplaatsen kunnen niet online gereserveerd worden.

Met de luisterhulp hoort u het beter

Heeft u last van gehoorverlies? Vraag dan naar onze luisterhulp. Dit slimme apparaatje brengt het geluid van de voorstelling rechtstreeks naar uw oren. U hoeft niet per se een hoortoestel te dragen om hier gebruik van te kunnen maken. De luisterhulp is gratis te leen; bij het verkoopbalie helpen wij u graag verder. De Hofnar is aangesloten bij ‘Hear The World Theatertour’, een initiatief voor mensen met een auditieve beperking. Zie ook www.phonaktheatertour.nl.

Eten en drinken in het Rabobank Theatercafé

In de theaterzaal is eten en drinken niet toegestaan. Alleen bij staconcerten wordt hiervan afgeweken.

Roken in de buitenlucht is frisser

In De Hofnar mag u niet roken.

Aansprakelijkheid

Theater De Hofnar hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden voor aansprakelijkheid die vermeld staan in de voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Klik hier om de voorwaarden te downloaden.