Programma

Cadeaukaarten

De Hofnar Cadeaukaart, omdat smaken verschillen!

De Hofnar Cadeaukaart is een bijzonder cadeau om te geven en om te ontvangen. U geeft een theaterbeleving cadeau die de ontvanger naar eigen smaak kan invullen: grappig, ontroerend, muzikaal of theatraal. Want smaken verschillen! Als gever bepaalt u zelf de waarde van de Hofnar Cadeaukaart. De ontvanger kan de Cadeaukaart na activering bij de kaartverkoopbalie van De Hofnar als betaalpas gebruiken. Het is niet mogelijk om met deze cadeaukaart online te betalen. De kaart blijft onbeperkt geldig.

Heeft u een Hofnar Cadeaukaart? Dan kunt u hier het saldo opvragen.

Bestel de Hofnar Cadeaukaart

Bestelt u voorstellingskaartjes, dan kunt u aan het einde van uw bestelling ook De Hofnar Cadeaukaart bestellen.


Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is geldig bij de meeste podia en concertgebouwen in Nederland. De pas vervangt de bekende Theater- en Concertbon en is verkrijgbaar bij de kaartverkoopbalie. Ook deze kaart accepteren wij als betaalmiddel voor theaterkaarten. Heeft u nog een oude Hofnar Cadeaubon of Theater- en Concertbon? Geen zorgen, die blijft geldig. U kunt hiermee gewoon betalen bij de kaartverkoopbalie.

Bestel de Podium Cadeaukaart

Bestelt u voorstellingskaartjes, dan kunt u aan het einde van uw bestelling ook de Podium Cadeaukaart bestellen. Momenteel kunt u met de Podium Cadeaukaart alleen bij de kaartverkoopbalie van De Hofnar betalen.