Programma

Cadeaukaarten

De Hofnar Cadeaukaart, omdat smaken verschillen!

De Hofnar Cadeaukaart is een bijzonder cadeau om te geven en om te ontvangen. U geeft een theaterbeleving cadeau die de ontvanger naar eigen smaak kan invullen: grappig, ontroerend, muzikaal of theatraal. Want smaken verschillen! Als gever bepaalt u zelf de waarde van de Hofnar Cadeaukaart. De ontvanger kan van de cadeaukaart kan dit als betaalpas bij de kaartverkoopbalie gebruiken. Het is niet mogelijk om met deze cadeaukaart online te betalen. De kaart blijft onbeperkt geldig.

Heeft u een Hofnar Cadeaukaart? Dan kunt u hier het saldo opvragen.

Bestel de Hofnar Cadeaukaart
(let op: tot 20 augustus is het niet mogelijk om een cadeaukaart online te bestellen i.v.m. de zomersluiting)

Bestelt u voorstellingskaartjes, dan kunt u aan het einde van uw bestelling ook de Hofnar Cadeaukaart bestellen. Momenteel kunt u met de Hofnar Cadeaukaart alleen bij de kaartverkoopbalie van Theater De Hofnar betalen.


Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is geldig bij de meeste podia en concertgebouwen in Nederland. De pas vervangt de bekende Theater- en Concertbon en is verkrijgbaar bij de kaartverkoopbalie. Ook deze kaart accepteren wij als betaalmiddel voor theaterkaarten. Heeft u nog een oude Hofnar Cadeaubon of Theater- en Concertbon? Geen zorgen, die blijft geldig. U kunt hiermee gewoon betalen bij de kaartverkoopbalie.

Heeft u een Podium Cadeaukaart? Dan kunt u hier het saldo opvragen.

Bestel de Podium Cadeaukaart (let op: tot 20 augustus is het niet mogelijk om een cadeaukaart online te bestellen i.v.m. de zomersluiting)

Bestelt u voorstellingskaartjes, dan kunt u aan het einde van uw bestelling ook de Podium Cadeaukaart bestellen. Met de Podium Cadeaukaart kun je ook online kaarten bestellen.