Programma

Jeugd tot 12 jaar

Theater is te gek!

Hou je van sprookjes of van liedjes zingen? Dans je graag? Of heb je een brandende vraag voor Sinterklaas? Kom het allemaal beleven in De Hofnar! Er zijn dit seizoen 15 superleuke kindervoorstellingen en verschillende kinderfilms.
Klik hier om de voorstellingen te zien.

Stoelverhogers

Voor kleine mensen hebben we stoelverhogers in het theater. Een stoelverhoger is handig als je achter iemand zit die groter is dan jij. Je vindt de stoelverhogers bij de ingang van de zaal.

Kinderprijzen

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ieder kind moet een toegangskaartje hebben.

 

KidzzzClub

Speciaal voor alle kinderen

Theater in De Hofnar wordt nog leuker als je meedoet met de KidzzzClub. De KidzzzClub organiseert regelmatig activiteiten rond kindervoorstellingen. De kinderactiviteiten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. Heb je kaarten gekocht voor een voorstelling, dan krijg je van ons vanzelf een e-mail waarin we je uitnodigen. Je hoeft je dan alleen maar aan te melden.

 

Pannenkoeken of frietjes eten

Maak je theaterbezoek compleet!

Heerlijke verwenpannenkoeken om je vingers bij af te likken. Met stroop of suiker….. mmm lekker!
Of heb je toch liever frietjes met een lekkere snack?
Na elke kindervoorstelling kun je in ons theatercafé pannenkoeken of frietjes eten voor € 5,- per persoon. Ook wanneer je niet naar de voorstelling gaat, ben je van harte welkom om te komen eten!

Voor meer informatie kun je kijken bij het kindermenu.

Reserveren

Ga je naar een voorstelling en wil je daarna pannenkoeken eten? Je kunt bij het online kopen van de kaarten ook meteen het kindermenu reserveren.
Je kunt ook het reserveringsformulier invullen of contact opnemen met de kaartverkoopbalie.

 

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag in theater De Hofnar! Het eerste cadeautje is van ons. Kom je met minimaal zes vriendjes en vriendinnetjes en minstens één volwassene voor je verjaardag een voorstelling bezoeken? Dan krijgt de jarige job gratis entree! Maar we kunnen er ook een compleet kinderfeest van maken:

In the Spotlight Party (€ 5 p.p. exclusief toegangskaart)

Jullie worden voor de voorstelling feestelijk ontvangen met limonade en slagroomtaart. Na de voorstelling krijgt iedereen een lekkere snoepzak mee naar huis.

Superstar Party (€ 10 p.p. exclusief toegangskaart)

Jullie worden voor de voorstelling feestelijk ontvangen met limonade en slagroomtaart. Na de voorstelling gaan jullie lekker frietjes eten met verschillende snacks, zoveel als je op kan! Kies er een lekker drankje bij en natuurlijk krijgen jullie nog een heerlijke snoepzak mee naar huis.

Kinderfeestjes kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden bij de kaartverkoopbalie (040) 207 40 20.